Kocasinan Belediye Başkanı Yıldız'ın Kandil Mesajı

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in, teşrifiyle dünyaya huzur ve mutluluk getirdiğini söyledi.Mevlit Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Başkan Bekir Yıldız, 'Sen olmasaydın kainatı yaratmazdım'...

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in, teşrifiyle dünyaya huzur ve mutluluk getirdiğini söyledi.

Mevlit Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Başkan Bekir Yıldız, 'Sen olmasaydın kainatı yaratmazdım' diye buyuran Yüce Allah'ın, dünya ve ahiret mutluluğu arayan insanlığa gösterdiği rotanın Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in kutlu doğumuyla başladığını vurguladı.

Başkan Bekir Yıldız, Efendimiz Hz. Muhammed'in Kutlu Doğumu'nun Mevlit Gecesi olarak kutlandığına dikkat çekerek 'Hazreti Peygamberin insanlığa getirdiği reçete dertlere kalıcı derman olmuştur. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu kutlu gecede, ülkemizin, milletimizin ve insanlığın huzuru ve mutluluğu için bol bol dua edelim. Bu vesileyle hemşehrilerimizin, milletimizin ve İslam Alemi'nin Mevlit Gecesi'ni tebrik ediyor, hayırların başlangıcına vesile olmasını diliyorum' dedi.

Bakmadan Geçme