Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelikten Öğrencilere Nasihat

Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreninde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik mezun öğrencilere nasihatlerde bulundu.Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik 'Okulumuz diyorum çünkü benimde mezun olduğum okul Mühendislik Fakültesi'...

Mühendislik Fakültesi mezuniyet töreninde konuşan Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik mezun öğrencilere nasihatlerde bulundu.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik 'Okulumuz diyorum çünkü benimde mezun olduğum okul Mühendislik Fakültesi' dedi. Başkan Çelik, 'Uygulamanın içinden biri olarak birkaç nasihatim olacak sizlere sürekli araştırmanız lazım sürekli öğrenmeniz gerekiyor' ifadesinde bulunarak, 'Mühendislik bilimleri diğer bilimlere benzemiyor. Sürekli kendinizi geliştirmeniz lazım. Ayrıca bu bilginin amacı olması lazım ne demek bilginin amacı olmak diyorum. Kullandığınız, edindiğiniz ve öğrendiğiniz bilgiler eğer kağıt üzerinde kalırsa hamallıktan başka bir şeye benzemez' dedi.

Başkan Çelik 'Bilginizi kullanın ve bilgileri öğrenirken de mutlaka planlı ve programlı çalışın. Hayatınıza günübirlik anlık karar verirseniz hedefinize ulaşmanız mümkün değil. Gözünüz hedefinizde olun hayat boyu başarıya gidersiniz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme