Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik İlçedeki Koku Kirliliğini Gidermek İçin Çalışmalara Başladı

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, büyükbaş hayvan ahırlarının ve tavuk çiftliklerinin bulunduğu ilçe sınırlarında, atıkların değerlendirilmesi projesi ile ilgili olarak çalışmalara başladı.Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa...

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, büyükbaş hayvan ahırlarının ve tavuk çiftliklerinin bulunduğu ilçe sınırlarında, atıkların değerlendirilmesi projesi ile ilgili olarak çalışmalara başladı.

Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, büyükbaş hayvan ahırlarının ve tavuk çiftliklerinin atıklarının değerlendirilmesi amacıyla ortaya koyacakları proje ile ilgili olarak Saray Çiftliği Kompost Gübre tesislerinde incelemelerde bulundu. Başkan Çelik, tesis yetkililerinden atıklardan nasıl enerji edilebileceği ve tesisin çalışma teknikleri hakkında bilgi aldı.

Başkan Çelik, 'Büyükbaş hayvan ahırları ve tavuk çiftlikleri bizim ilçe sınırlarımızda daha çok bulunuyor. Hayata geçireceğimiz proje ile birlikte ilçemizdeki görüntü kirliliğini ortadan kaldırarak kokuyu da gidermiş olacağız. Ayrıca proje çerçevesinde hayvan atıklarından enerji üretmeyi hedefliyoruz' diye konuştu.

Bakmadan Geçme