Kocasinan Akaryakıt İhalesi Yaptı

Kocasinan Belediyesi 2014 yılında yapacağı hizmetlerde kullanmak üzere akaryakıt ihalesi yaptı. Muhammen bedeli 10,5 milyon lira olan ihaleye 3 firma katıldı.Başkan Bekir Yıldız Kocasinan Belediyesi sınırlarının genişlemesine paralel olarak...

Kocasinan Belediyesi 2014 yılında yapacağı hizmetlerde kullanmak üzere akaryakıt ihalesi yaptı. Muhammen bedeli 10,5 milyon lira olan ihaleye 3 firma katıldı.

Başkan Bekir Yıldız Kocasinan Belediyesi sınırlarının genişlemesine paralel olarak belediye hizmetlerinin hızının da arttığının altını çizerek,' Hayatı kolaylaştırmak, yaşanabilir bir şehir sunmak için hizmetlerin gerçekleştirilmesinde önemli kaynaklarımızdan biri de akaryakıt' dedi.

Başkan Bekir Yıldız, 'Sorumluluk alanımız arttığı gibi araç filomuzu da sürekli yenileyip sayısını artırıyoruz. 2014 yılında yapılacak hizmetler için kullanılacak; motorin, benzin, gaz yağı gibi akaryakıt ürünlerinin alımı için ihale yaptık. 50 bin litre 95 oktan benzin, 750 bin litre (euro) dizel, 2 milyon litre pro dizel, bin litre gaz yağı için ihale yaptık' şeklinde bilgiler verdi.

İhale Komisyonu Başkanı Mustafa Haspaylan, ihaleye; Çavdarlar, Deka ve Sompet Petrol isimli firmaların katıldığını, ihaleyi 9 milyon 297 bin 297 liralık teklifiyle Çavdarlar Petrol'ün kazandığını kaydetti.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme