Kocasinan 2 Fırın Satıyor

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erkilette yaptıkları 2 fırını ihaleyle 22 Ekim 2013 Salı günü (yarın) satacaklarını söyledi.Başkan Bekir Yıldız, esnaf dostu Kocasinan Belediyesi'nin esnafa destek olmak, işini kolaylaştırmak...

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Erkilette yaptıkları 2 fırını ihaleyle 22 Ekim 2013 Salı günü (yarın) satacaklarını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız, esnaf dostu Kocasinan Belediyesi'nin esnafa destek olmak, işini kolaylaştırmak için çalıştığını belirterek, 'Esnafımız kazansın, iyi mekanlarda vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti versin istiyoruz. Bunun için Erkilette Dere ve General Emir Mahallelerinde yaptığımız 2 fırını ihaleyle satacağız' dedi.

Yeni uygulamayla bina altlarına artık fırın ruhsatı verilmediğine dikkat çeken Başkan Bekir Yıldız, 'Erkilet'te Dere ve General Emir Mahallelerinde müstakil olarak 304 ve 320 metrekare büyüklüğünde 2 fırın yaptık. Muhammen bedelleri 275 bin ve 310 bin lira olan bu 2 fırını 2886 Sayılı İhale Kanunu'na göre açık artırma usulüyle 22 Ekim 2013 Salı günü (yarın) saat 14.15'te Encümen huzurunda satacağız' şeklinde bilgi vererek esnafı ihaleye davet etti.

Bakmadan Geçme