'Kimse ile görüşmekten kaçınmayız'

Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'i ziyaret eden Saadet Partisi Hacılar Belediyesi Başkan Adayı Erdal Altun 'iyi hizmet yapabilmek için hiç kimse ile görüşmekten istişare etmekten kaçınmayız' dedi.

Saadet Partisi Kayseri Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem'i makamında ziyaret etti. 30 Mart tarihinde yapılacak mahalli seçimler ile görevi sona erecek olan Belediye Başkanı Ahmet Herdem, görev süresince Hacılar için çalıştığını, ilçe halkının memnuniyeti için emek sarf ettiğini dile getirerek, kendisinden sonra gelecek yönetime başarılar diledi.

            Saadet Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Erdal Altun'da ziyarette şunları söyledi; 'Sayın belediye başkanımıza sıcak ve samimi karşılamalarından dolayı teşekkür ediyorum, inşallah bizler göreve ciddi manada talibiz ve halkımız teveccüh gösterir yetkiyi bize verirse sayın başkanımızın tecrübelerinden istifade etmekten şeref duyarız. Maksadımız ilçemize en iyi hizmeti yapabilmek bunun için hiç kimse ile görüşmekten istişare etmekten kaçınmayız'

 

Bakmadan Geçme