Kesob'da Devir Teslim Töreni

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığına seçilen Ahmet Övüç görevini Mustafa Alan'dan teslim aldı.Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonunda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları...

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanlığına seçilen Ahmet Övüç görevini Mustafa Alan'dan teslim aldı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği konferans salonunda düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği eski Başkanı Mustafa alan görevini yeni seçilen Ahmet Övüç'e teslim etti. Devir teslim töreninde konuşan eski başkan Mustafa Alan,'Tabi Kayseri'de bugün tarihi bir olayı gerçekleştiriyoruz. 21 yıl Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde görev yaptım. Severek, esnaf ve sanatkarlarımıza değer vererek ve birliğimizi temsil ettik. Biz Kayseri'de çok güzel bir seçim ortamı yaşadık. Göreve Ahmet Övüç arkadaşım seçildi. Başkanımıza bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum' ifadelerini kullandı.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Ahmet Övüç ise, 'Şimdiye kadar birçok sayısız hizmetlerde bulundunuz. Bu açıdan birliğimize verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz' dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Övünç, birliğe verdiği katkılardan dolayı Mustafa Alan'a plaket takdim etti.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme