Keşke sen de hak etmediğin vekilliği iade etsen!

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer Iğdır'da ay çekirdeği satan Ömer isminde bir çocuğa bir lira yerine beş lira verdi. Ancak Ömer bunu hak etmediğini söyleyerek para üstünü geri verdi. Durumu sosyal medya hesabından paylaşan Tamer'e bazı sosyal medya kullanıcıları 'Keşke kendisi de hak etmediği vekilliği iade etse' şeklinde yorumda bulundu.

Kayseri Milletvekili İsmail Tamer bir dizi ziyaret için Iğdır'a gitti. Tamer ilk ziyaretini Iğdır Valisi Enver Ünlü'ye gerçekleştirdi ve 'hayırlı olsun' temennisinde bulundu. Daha sonra AK Parti Iğdır İl Teşkilatını ziyaret eden Tamer, ardından parti yönetimi ve STK'lar ile ilin problemlerinin konuşulduğu bir toplantı gerçekleştirdi.

Tamer, tüm bu ziyaretlerini kişisel sosyal medya hesabı twitterdan paylaştı. Tamer'in en dikkat çekici paylaşımı ise Iğdırlı genç Ömer ile yaşadıkları oldu. Tamer, ay çekirdeği satan Ömer'e bir lira yerine beş lira verdiğini ancak Ömer'in bunu hak etmediğini söyleyerek para üstünü iade ettiğini takipçileri ile paylaştı. Bunun üzerine Tamer'e bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından ince göndermelerde bulunuldu. Bazı twitter kullanıcıları 'Sen de keşke hak etmediğin milletvekilliğini iade etsen hiç de fena olmaz!' şeklinde yorumda bulundu. Tamer'in bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından savunulması üzerine bu kez de Sakallı Vatandaş isimli bir twitter kullanıcısı 'Sayın İsmail Tamer sizin yaptığınız işlerde alın teriniz değil, Pensilvanya'da vatan haini ile çekilmiş fotoğraflarınız var.' şeklinde tepki gösterdi.







FETÖ liderini ziyaret eden vekiller arasındaydı
Bilindiği gibi bazı Ak Parti Milletvekillerinin FETÖ Lideri Fetullah Gülen ile olay bir fotoğrafı ortaya çıkmıştı. Pensilvanya'da çekildiği anlaşılan şok fotoğrafta Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve eski Milletvekili Ahmet Öksüzkaya da yer alıyordu. Kamuoyunda çok tartışılan fotoğraf için Tamer, 'New Jersey'inin 100 km uzağında bulunan bir alışveriş merkezine gittik, yaklaşık 3-4 saat orada kaldık. Alışveriş sonrasında bir arkadaşımız o dönemde bunu oradaki arkadaşımız diyor, 'Fetullah Hoca Efendi buraya 30 dakika mesafede gelmişken onu da ziyaret edelim.' Ben gitmek istemedim ama çoğunluk Gülen'i ziyaret etmeye karar verince benim itiraz etme şansım kalmadı ve gittik.' ifadelerini kullanmıştı.

Haber: Bünyamin Gültekin

Yorumlar 9
YİĞİDO 06 Eylül 2017 01:24

Bünyamin bey sizi tebrik ederim. AK Parti genel merkezin bilgisi dahilinde 2012 yılında yapılan bir ziyareti İsmail TAMER e yıkmanız. Sizin kaleminizin değereni gözler önüne seriyor. Öküzün altındaki buza bulmuşsunuz. Peki o buzayı oraya kim koydu ? Bence onu araştırın. Bir gazeteci olarak. 15.06.2012 tarihinde Haber 7 nin ve birçok haber kuruluşunun haberine göre. Cumhur başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 10. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları'nın kapanış gecesinde yaptığı konuşmada, "Gurbette vatan hasreti çekenleri de aramızda görmek istiyoruz." dedi. Konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? Kimse bu şerefsiz Hoca kılıklı teröristen bu kahpeliği beklemiyordu. DUA İLE... Çamur at izi kalsın.

Meçhul 31 Ağustos 2017 17:24

Peki kim olsun sizce 2019 vekil isim olarak söylerseniz sevinirim

kartal 30 Ağustos 2017 11:50

Gerçekten hiç sevilmiyor. İyi bir ders olmuş.

doğrucu davut 30 Ağustos 2017 11:46

süper bir yaklaşım. tabii üstüne alınacak kdar dürüst olursa.

mehmet 30 Ağustos 2017 11:43

Gol olmuş. Dürüst, omurgalı basın yaşasın, var olsun.

doktor civanım 30 Ağustos 2017 11:41

Aynı durumda olan o kadar çok ki! İ. Tamer "sadece ben mi?" dese yeridir.

gülsoy 30 Ağustos 2017 11:40

Doğru söze ne denir?

Kafkasyalı 30 Ağustos 2017 11:39

Çok anlamlı bir tepki. Tabii anlayana...

adanalı 30 Ağustos 2017 11:37

İnşAllah 2019'da hak edenler ve ehil olanlar bizlerin vekili olacak ve bizi hakkıyla temsil edecekler.

Bakmadan Geçme