KCETAŞ MAĞDUR ETTİ

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk Anonim Şirketi'nin (KCETAŞ) 4 ay sonra gönderdiği faturalar abonelerde soğuk duş etkisi yarattı. Unutulan sokaktaki abonelere 650 liraları bulan faturalar kesildi.

Melikgazi ilçesine bağlı Yıldırım Beyazıt Mahallesinde bulunan ve 8 ailenin yaşadığı sokağa 4 aydır uğramayan KCETAŞ yetkilileri, 4ay sonra kestikleri fatura bedelleri ile aileleri mağdur etti. Sokağa son kez Mart ayında uğrayan KCETAŞ yetkilileri olayın yaşanmasına, aradan geçen zamanda görevlilerin söz konusu sokağı bulamadıklarını gerekçe gösterirken, olan asgari ücretle geçim mücadelesi veren ailelere oldu. 

Aynı sokakta bulunan apartmanı bulabilen KCETAŞ görevlilerinin, müstakil konutları nasıl bulamadığı sorusu akılları karıştırırken, sokakta yaşayan ailelerin çağrılarının da cevapsız bırakıldığı iddia edildi. Defalarca konuyla ilgili KCETAŞ'ı aradıklarını iddia eden aboneler kurum tarafından kendilerine geri dönüş yapılmadığını söylediler.    

Tamamı asgari ücretli çalışanlar olan aileler kara kara 650 liraları bulan faturaları nasıl ödeyeceklerini düşünürken, akıllara KCETAŞ'ın kaç kişiyi daha aynı şekilde mağdur ettiği soruları geldi.

Haber: Mesut Davarcı

 

Bakmadan Geçme