Kayserispor'a kadın başkan mı geliyor?

İstikbal Mobilya Kayserispor'un 30 Kasım'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul'u öncesinde kamuoyunda kulübün başkan adayı için bazı isimler konuşulmaya devam ediyor. Konuşulan isimler arasından kadın bir başkan adayı olarak Berna Gözbaşı'nın ismi geçiyor.

Kayserispor'da Erol Bedir'in istifasının ardından sarı kırmızılı takımın başkanlığına Hamdi Elcuman getirilmişti. Elcuman'ın başkanlığının ardından kamuoyunda kulübün genel kurula götürülerek yeni bir başkan seçilmesi gerekliliğine yönelik görüşler dile getirilmişti. Böylece geçtiğimiz günlerde Kayserispor'un 30 Kasım'da Olağanüstü Genel Kurul'u düzenleneceği belirtilmişti.
Olağanüstü Genel Kurul'un kesinleşmesinin arından yeni bir tartışma da gündeme geldi. Kayserispor'un Elcuman'dan boşalacak olan başkanlık koltuğuna gelecek isimler de tartışılmaya başlandı. İsmi geçen olası başkan adayları arasından istifa eden Erol Bedir, eski başkan Recep Mamur gibi isimler yer alıyor. Öte yandan başkanlık için ismi geçen bir isim de Berna Gözbaşı olarak yer alıyor. Gözbaşı'nın başkan olması durumunda kulüp başkanlığına kadın bir başkan olması durumunda bir ilkin yaşanacağı belirtiliyor.
Kayserispor'a kadın bir başkan mı olacak yoksa başka bir aday mı çıkacağı noktasında henüz bir kesinlik kazanmazken, başkanlık için görüşmeler devam ediyor.

Bakmadan Geçme