Kayserispor Kulübü'ne çamur atma çabası içine giriyorlar

Kayserispor Genel Sekreteri Avukat Rıfat Pehlivan, son günlerde bazı basın yayın organlarında iddianame adı altında bilgi ve beyanlarda bulunulduğunu söyledi.

Genel Sekreter Pehlivan iddianame diye servis edilen ve kamuoyunda soru işaretlerine neden olan bilgilerin şikayetçi Mehmet İncialan'ın şikayet dilekçesi ve eski yönetici Şahin Akarsu'nun ifadesinin olduğunu söyledi. Pehlivan, Kayserispor Kulübü'nü karalamak ve yönetimini sıkıntıya düşürmek isteyenler olduğunu belirterek, 'Kayserispor her davada olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de aklanarak çıkacaktır' dedi.

Genel Sekreter Rıfat Pehlivan, Ahmet Paşa İlköğretim Okulu'nun yıkılmasından sonra otopark olarak kullanılmaya başlanan ve Kayserispor Kulübü aleyhine açılan davada da takipsizlik kararı verildiğini söyledi.

Otopark işletmecisinin Erdal Duran olduğunu ve Kayserispor Kulübü ile ilgili her hangi bir mahkeme sürecinin yaşanmadığını belirten Pehlivan, 'Maalesef yanlış bilgilere sahip olan insanlar arada sırada çıkıp Kayserispor Kulübü'ne çamur atma çabası içine giriyorlar. Otopark davasında da takipsizlik kararı verildi. Ama hala bunun farkında olmayanlar er geç gerçeklerle yüzleşeceklerdir' diye konuştu.

Bakmadan Geçme