Kayserispor kendine geldi

Spor Toto Süper Lig'deki kötü gidişatına 3-2'lik Gençlerbirliği galibiyetiyle son veren Kayserispor, Avrupa iddiasını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar kalan 5 maçtan alacağı sonuçlarla kaderini belirleyecek.

Sancılı tamamlanan geçen yılın aksine bu yıl üst sıraları zorlayan Kayserispor, Avrupa aşkına kalan 5 maçından en az hasarla ayrılmayı planlıyor.
Gençlerbirliği galibiyetiyle kendine gelen sarı-kırmızılılar gözünü Cuma akşamı deplasmanda oynayacağı zorlu Medipol Başakşehir maçına çevirdi. Temsilcimiz galibiyet parolasıyla bu maçın hazırlıklarına bugün yapacağı antrenman ile başlayacak.

'Avrupa hedefimiz sürüyor''
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Gençlerbirliği galibiyetiyle Avrupa hedeflerini sürdürdüklerini, cuma günü de Medipol Başakşehir ile oynayacakları maçtan puanla dönmek istediklerini söyledi.
Sarı kırmızılı takımın kendi sahasında ikinci yarının en zor maçlarından birini oynadığını belirten başkan Bedir, ''Gençlerbirliği can derdinde, biz Avrupa hedefi derdindeydik. Gençlerbirliği'nin yaşadıklarını geçtiğimiz sezon biz de yaşadık, Allah yardımcıları olsun. Hep söylüyoruz, ligde kalan haftalarda kolay maç yok. Ligin boyu kısaldı. Cuma günü oynayacağımız Başakşehir maçı da öyle. Onlar liderlik, biz ise Avrupa hedefi peşindeyiz. O nedenle puan ya da puanlara ihtiyacımız var. Perşembe günü kafilemiz, İstanbul deplasmanına bu amaçla gidecek. Şu anda Varela'nın sakatlığı sürüyor. Kana Bıyık'ın durumu ise henüz belli değil' dedi.
Kayseri Gündem



Bakmadan Geçme