Kayserispor genel kurul yapacak

Kayserispor yönetimi tarafından alınan karar gereği kulübün Mali Genel Kurulu 17 Haziran'da gerçekleştirilecek.

26 Ocak'ta gerçekleştirilen genel kurulun ardından göreve başlayan Kayserispor Yönetimi, Mali Genel Kurul gerçekleştirerek hesapları ortaya dökecek.
Kayserispor Başkanı Erol Bedir, kulübün resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaparak Genel Kurul kararını duyurdu.
Başkan Erol Bedir, '17 Haziran Cumartesi saat 14.00'de Kayserispor'umuzun 1.Olağan Mali Genel Kurul toplantısını gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar hiç yapılmamış, diğer genel kurullarda yeterince izah edilmeyen mali yapı bilgilendirmesi ve genel kurulun onayı konusu kanaatimizce çok çok önemlidir' dedi. Tüzük değişikliği açıklamasında Mali Genel Kurul'da faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgilerin de verileceğini söyleyen Başkan Bedir, '17 Haziran Cumartesi saat 14.00'de Kadir Has Kültür Merkezi'nde yapacağımız 1.Olağan Mali Genel Kurulda da yapılan faaliyet ve çalışmalarla ilgili bilgi vermekle birlikte en azından kendi dönemimizde ilgili genel kurula hesap verme imkanını da bulmuş olacağız. Bu genel kurul tüzük değişikliği ile yapılacağından, bizden sonraki yönetimlerde mali genel kurullar yoluyla genel kurulun huzuruna çıkmış olacaklardır' ifadelerine yer verdi.
Haber: Faruk Aydemir

Bakmadan Geçme