Kayseri'nin Ekonomisi Masaya Yatırılacak

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 24 ve 26 Nisan tarihleri arasında 3. Kayseri Ekonomisi Sempozyumu düzenlenecek.Sempozyumda, madencilik sektörü, Kayseri Sanayiinin Yapısı ve Gelişimi, Kayseri Sanayiinde Kümelenme,...

Erciyes Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından 24 ve 26 Nisan tarihleri arasında 3. Kayseri Ekonomisi Sempozyumu düzenlenecek.

Sempozyumda, madencilik sektörü, Kayseri Sanayiinin Yapısı ve Gelişimi, Kayseri Sanayiinde Kümelenme, Mobilya Sektörünün Gelişimi, Kayseri Mobilya Sektörünün Rekabet Gücü, Çelik Eşya Sektörünün Gelişimi, Bankacılık ve Finans Sektörü, Sağlık Hizmetleri, Ticaret, Turizm Sektörü, Eğitim Hizmetleri, Üniversitelerin Kayseri Ekonomisindeki Yeri, Ulaştırma ve Lojistik, İnşaat sektörü, Enerji sektörü, Kayseri Ekonomisinin Göreli Gelişme Performansı, Kayseri'de İstihdamın Yapısı ve Değişimi, Kayseri'de Üretimin Yapısı ve Değişimi, Kayseri'de Geleceğin Öncü Sektörleri gibi konuların ele alınacağı bildirildi.

Sempozyuma Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da davet edildiği öğrenildi.

Bakmadan Geçme