KAYSERİLİLER EN ÇOK AKILLI TELEFONU TERCİH EDİYOR

Kliksa, kayseri'nin online alışveriş haritasını açıkladı. Kliksa.com verilerine göre Kayserililer en çok akıllı telefonu tercih ediyor.

 Sabancı Topluluğu'nun online alışveriş platformu Kliksa, Kayseri'nin online alışveriş haritasını açıkladı. Kliksa.com verilerine göre, Kayserililer telefon, bilgisayar, TV ve görüntü sistemleri, oto aksesuarları ve elektrikli ev aletleri kategorilerine yoğun rağbet gösteriyor. Ürün bazında ise akıllı telefon, televizyon, USB bellek, tablet bilgisayar ve elektrikli süpürge en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Kayseri'de online alışverişin büyük bölümü sırasıyla Melikgazi, Kocasinan, Talas, Develi, Yahyalı, İncesu, Hacılar, Tomarza ve Pınarbaşı ilçelerinde gerçekleşiyor.

Kayserililer en çok akıllı telefonu tercih ediyor

Kliksa.com verilerine göre Kayserili kadınlar; en çok akıllı telefon, televizyon, elektrikli süpürge, tablet bilgisayar, notebook PC ve taşınabilir bilgisayar satın alırken, %38'i alışverişini tek çekimle, %62'si ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor. Erkekler ise sırasıyla akıllı telefon, USB bellek, televizyon, tablet bilgisayar ve hafıza kartlarını tercih ediyor. Kayserili erkeklerin %37'si alışverişini tek çekimle, %63'ü ise taksitlendirerek gerçekleştiriyor.

Bakmadan Geçme