Kayserililer bu fuarı seviyor

Sun organizasyon Fuarcılık tarafından organize edilen ve farklı konseptiyle alışkanlık haline gelen Yöresel Ürünler Fuarı'nın 7.'si bugün Dünya Ticaret Merkezi'nde kapılarını açıyor.

Kayseri'nin pastırması, Erzurum'un cağ kebabı, Hatay'ın künefesi, Manisa'nın mesir macunu, Afyon'un kaymağı, Trabzon'un ekmeği ve daha birçok yörenin meşhur yiyecek ve içecekleri bugün açılacak olan Yöresel Ürünler Fuarı'nda Kayserililerin beğenisine sunulacak.
Kıyafetler ve doğal taşlar da yer alıyor
Kayseri Alışveriş Festivali kapılarını açtı. 50'ye yakın farklı il ve 14 ülkeden esnaf, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde stant kuracak. Yöresel ürünler burada tüketicilerle buluşturulacak. Gıdanın dışında hediyelik eşya ve yöresel kıyafetlerde bu festivalde yer alacak.
Amaç farklı tatları bir araya getirmek
Fuarda 60'a yakın şehrin yöresel ürünlerinin sergileneceğini ifade eden Sun Organizasyon Fuarcılık Yetkilisi Mehmet Saçmacı, amaçlarının diğer il ve ülkelerin kendilerine özgü ürünlerini Kayseri ve çevre illerde yaşayanlarla buluşturmak olduğunu söyledi.
Fuar alanında kurulacak 200'e yakın stantta yöresel ürünlerin sergileneceğini belirten Saçmacı, '7. Kayseri Yöresel Ürünler günlerimize daha önce olduğu gibi Kayseri halkının büyük ilgi göstereceğine inanıyoruz. Bu yıl 7 ilden belediye başkanı ve temsilci düzeyinde katılım bekliyoruz. Bizleri onurlandıracak olan misafirlerimiz, kendi illerinde bu fuarın aynısını yapmak amacıyla Sun Fuar ile işbirliği için temaslarda bulunacaklar' dedi.
Birbirinden eşsiz ve farklı lezzetleri tatmak isteyenler fuarı 11-27 Kasım tarihleri arasında ziyaret edebilecek.
Haber: Ramazan KARAKUŞ









Festival kapsamında şehirlerden katılan firmaların yöresel ürünlerini ziyaretçilere sunacaklarını belirten Saçmacı, 'Değişik şehirlerin farklı lezzetlerini ve ürünlerini Kayserililerle buluşturacağız. Yalnızca Kayseri'den değil çevre illerden de fuarımıza ziyaretçi bekliyoruz' diye
Yorumlar 1
THY 11 Kasım 2016 13:17

Bu fuardaki gıdaları kim denetliyor. Bu ürünlerin menşei gerçek mi? Denetimi kontrolü kim yapıyor yetkililerin bilgi vermesi lazım.

Bakmadan Geçme