Kayserigaz'dan Yetkili Firma Uyarısı

Gerçekleştirdiği seminer ve bilgilendirme toplantılarıyla sektörün doğalgaz nabzını sürekli canlı tutan Kayserigaz, abonelerini bilgilendirmek için yetkili firma görsellerinde değişikliğe gitti.Kaliteli hizmeti ve müşteri odaklı çalışmalarıyla...

Gerçekleştirdiği seminer ve bilgilendirme toplantılarıyla sektörün doğalgaz nabzını sürekli canlı tutan Kayserigaz, abonelerini bilgilendirmek için yetkili firma görsellerinde değişikliğe gitti.

Kaliteli hizmeti ve müşteri odaklı çalışmalarıyla Kayseri'nin sorunsuz gaz arzını sağlayan Kayserigaz, abonelerini yetkili firmalar konusunda uyarıyor. Daha önce yetkili firmalara sertifika dağıtarak, firmaların doğalgaz konusunda yetkilendirildiğini ve abonelerinin sertifikası olmayan doğalgaz firmalarına işlem yaptırmamaları konularında bilgilendirmelerde bulunan Kayserigaz, mevcut sertifikalar üzerinde değişiklik yapıyor. Gaz kullanıcılarının yetkili firmaları daha kolay fark etmelerini sağlamak, belirli kriterleri standartlaştırmak ve en önemlisi de yetkisi olmayan firmalar tarafından yapılan usulsüz ve ihmal taşıyan işlerin önüne geçmek amacıyla yapılan çalışmalar Kayserigaz yetkilileri tarafından tüm yetkili doğalgaz firmalarında uygulamaya geçirilmiştir.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Kayserigaz İç Tesisat Birimi Sorumlusu Onur Aydın, yaptıkları uygulamayla doğalgaz sektöründe kaliteli hizmeti devam ettiklerini belirterek, bir kez daha vatandaşları yetkisi olmayan firmalara karşı işlem yaptırmamaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Bakmadan Geçme