Kayserigaz altyapı çalışmalarına devam ediyor

Kayseri'nin güvenli doğalgaz tedarikçisi Kayserigaz, Hisarcık, Gesi ve Kıranardı Mahallerine çevre dostu ve ekonomik yakıt olan doğalgaz arzını sağlıyor.

Kayseri'nin doğalgaz dağıtımını gerçekleştiren Kayserigaz, doğalgaz hasreti çeken semtleri doğalgazla buluşturmaya devam etmektedir. Lisans alanı içerisindeki her bir hanenin doğalgaz kullanmasını amaçlayan Kayserigaz, sürdürdüğü yoğun altyapı çalışmalarıyla bu amacına hızlı adımlarla ulaşmaktadır.
Kayseri merkez ilçelerde ise çalışmalara büyük bir hızla devam edilmektedir. Melikgazi ilçesinde Ağaçişleri, Demirciler Sitesi ve Reklamcılar Sitesi'nde çalışmalar tamamlanmıştır. Çalışmalarını titizlikle yürüten Kayserigaz, Hisarcık, Kıranardı ve Gesi Bölgeleri'nde çalışmalara devam etmektedir. Diğer taraftan, Becen Mahallesi ve Kazım Karabekir Mahalleleri'nde ise etüt ve proje çalışmalarının tamamlanmasının ardından Ağustos ayı itibariyle başlanılması planlanmaktadır.
Kocasinan İlçesi'nde Oruç Reis ve Cırgalan Mahalleleri'nde çalışmalar devam etmektedir. Yine 2015 yılı içinde alt yapı çalışmalarının yapılacağı ilçelerden Talas' da ise, Reşadiye ve Akçakaya bölgelerinde çalışmalar planlanmaktadır. Hacılar ilçesinde Beğendik, Orta ve Yukarı Mahalleler'de doğalgaz yapım çalışmalarına başlanılmıştır.
Kayseri'nin penetrasyon oranının yüzde 98'ine ulaşan Kayserigaz, güvenli ve konforlu doğalgazı tüm hanelere ulaştırmayı hedeflerken, çalışmalar süresince yaşanan mağduriyetten dolayı vatandaşlarımızın gösterdiği anlayış için teşekkürlerini iletti.

Bakmadan Geçme