Kayseri'de Avukatlar Yemekte Bir Araya Geldi

Kayseri Barosu tarafından düzenlenen etkinlikte, 5 Nisan Avukatlar Günü olması nedeniyle avukatlar yemekte bir araya geldi.Flamingo salonunda düzenlenen programa, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç ve...

Kayseri Barosu tarafından düzenlenen etkinlikte, 5 Nisan Avukatlar Günü olması nedeniyle avukatlar yemekte bir araya geldi.

Flamingo salonunda düzenlenen programa, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç ve çok sayıda avukat katıldı. Düzenlenen programla ilgili konuşan Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, 'Tabi 5 Nisan Avukatlar Günü öncelikle tüm avukatlarımıza kutlu olsun. Hukukun üzerinde kara bulutların dolandığı bir dönemde savunmanın en önemli ayağı olan Barolar ve avukatlar olarak bugün 5 Nisan Avukatlar Gününü burukta olsa kutluyoruz. Hep bir aradayız. Kayseri Barosunda yaklaşık 800-900 avukat arkadaşımız ve aileleriyle beraber bu sofrayı birlikte paylaşacağız. Hukukun çok tartışıldığı, yargıya müdahalenin olduğu iddialarının bulunduğu bir dönemde Baro ve avukatlar olarak bir arada olmanın güzelliğini yaşamaya gayret edeceğiz. Tabi bugün meslektaşlarımla paylaşabileceğim bir güzel hadise de uzun yıllardır beklediğimiz avukatlık kanunun komisyonlarda şuan tamamlanmış yazım aşamasına geçilmiş olması da Avukatlar Gününde bizi mutlu eden hadiselerden bir tanesi' diye konuştu.

Bakmadan Geçme