Kayseri Şeker Engelli Çalışanları Yemekte Buluştu

Engelliler haftası etkinlikleri kapsamında Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Şeker Fabrikalarında çalışanlar onuruna Başkan Hüseyin Akay yemek verdi. Toplantıya yöneticiler tam kadro iştirak ettiler. Yemek sonrasında engelli çalışanlar tarafından...

Engelliler haftası etkinlikleri kapsamında Kayseri Şeker ve Boğazlıyan Şeker Fabrikalarında çalışanlar onuruna Başkan Hüseyin Akay yemek verdi. Toplantıya yöneticiler tam kadro iştirak ettiler. Yemek sonrasında engelli çalışanlar tarafından Başkan Hüseyin Akay'a çiçek takdim edildi.

Kayseri Şeker Genel Müdürü Levent Benli Kayseri Şeker bünyesinde 25, Boğazlıyan Şeker Fabrikasında çalışan 11 personel olmak üzere toplam 36 engelli personelin çalışmakta olduğunu bu sayının pancar sezonunda 50 personelin üzerine çıktığını belirtti.

'Engelli çalışanların toplantısına yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılması bu işe ne kadar önem verdiğimizin göstergesidir' diyen Başkan Akay yaptığı konuşmada; 'Biz çalışan insanlarımızı önce insan olarak değerlendiriyoruz bu çerçevede özellikle iş kazası konusun da çok ciddi tedbirler almaya başladık. Son olarak Manisa-Soma'da yaşanan olayda bunun ne kadar önemli anlamlı olduğunu ortaya koydu. Ben orada vefat eden vatandaşlarımız için Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum. Tabiî ki çok büyük bir acı bütün milletimizin başı sağ olsun, çalışanların başı sağ olsun ekmeğini çalışarak alın teri dökerek bin bir zorluk içerisinde kazananların başı sağ olsun. Bu acıların tekrardan yaşanmaması için herkese görev düşüyor başta yöneticiler olmak üzere herkese görev düşüyor. Biz kendi çapımızda kendi işlerimizle ilgili bunu ciddi bir şekilde ele alıyoruz. Her türlü tedbiri oluşturmaya çalışıyoruz iş kazalarını asgariye indirme konusunda gayret gösteriyoruz. Biz madden üzerimize düşen görevleri yerine getirelim takdiri yine Allah'a bırakalım ama mutlaka biz insan olarak yöneticiler olarak üzerimize düşeni layığı ile yapmamız lazım. Bunun yanında engelli olarak çalışan arkadaşlarımızın da eksiklerini giderme işlerini kolaylaştırma konusunda yine bundan sonra yiye azimli kararlı gayretli olacağız.'dedi.

Bakmadan Geçme