Kayseri Şeker'e Plaket

Türkiye ve Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinden bin 400 firmanın katıldığı '9. Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarını düzenleyen firmanın temsilcileri Fevzi Atasagun ve Mustafa Demirtaş, Kayseri Şeker'e teşekkür ziyaretinde bulundu.Atlas Fuarcılık...

Türkiye ve Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinden bin 400 firmanın katıldığı '9. Kayseri Tarım ve Hayvancılık Fuarını düzenleyen firmanın temsilcileri Fevzi Atasagun ve Mustafa Demirtaş, Kayseri Şeker'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Atlas Fuarcılık temsilcisi Fevzi Atasagun; Bölge çiftçisinin fuara iştirakinin sağlanması, Fuar alanındaki Nevruz etkinlikleri ile Tarım Hayvancılık fuarına sağladıkları katkılardan dolayı Kayseri çiftçileri adına Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Levent Benli'ye teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hüseyin Akay; özellikle tarım fuarlarının çiftçi ile buluşma noktası olduğu için önemli olduğunu bildiklerini ifade ederek, ''Biz de gerek Pancar Ekicileri Kooperatifi olarak gerek Kayseri Şeker Fabrikası olarak tarım fuarında kuruluşlarımızı en güzel şekilde temsil etme gayreti içerisinde olduk. Özellikle son 3 yıldır, çiftçilerimizin köylerden Tarım fuar alanına taşınması noktasında kuruluşlarımız büyük gayret sarf etmişlerdir. Bizler Kayseri Şeker olarak Şeker ve Şeker çiftçisini ilgilendiren her türlü fuar organizasyonuna katılımcı ve çiftçi guruplarından ziyaretçi olarak katkı sağlamayı planlamaktayız'' dedi.

Ziyaret sonunda Atasagun ve Demirtaş, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Levent Benli'ye plaket takdim etti.

Bakmadan Geçme