Kayseri Minibüscüler Ve Servis İşletmecileri Esnaf Odasında Genel Kurul Heyecanı

Kayseri Minibüscüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odasında genel kurul yapıldı. Genel kurulda oy kullanma işlemi başlarken, sandıklar 17.00'de açılarak yeni başkan seçilecek.Bir düğün salonunda yapılan genel kurulda seçime mevcut başkan...

Kayseri Minibüscüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odasında genel kurul yapıldı. Genel kurulda oy kullanma işlemi başlarken, sandıklar 17.00'de açılarak yeni başkan seçilecek.

Bir düğün salonunda yapılan genel kurulda seçime mevcut başkan Yavuz Ay ile Murat Cönge aday oldu. Genel kurulda konuşma yapan Kayseri Minibüscüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı ve başkan adayı Yavuz Ay, 'Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar öğrenci servisçiliği gibi hassas bir konuda tüm servisçi esnafımızın arasındaki birlik ve dayanışma ile güven duygusu artmıştır. 2010 yılında yapılan genel kurulda yine sizin oylarınızla göreve gelerek, size vermiş olduğumuz en büyük sözlerden biri olan düzenli ve anlaşılabilir çalışma programını hep birlikte hayata geçirdik. Gerek plaka tehdit değerinin artması gerekse aylık kazancımızdaki artış üst seviyelere ulaşmıştır. Okul önlerindeki karmaşık kayıt sistemleri yerini daha modern ve çağdaş bir görüntü şeklini almıştır. Bahçeleri müsait olan okullara öğrenci servis araçlarının girmesi sağlanarak, çok önemli bir kargaşa ortadan kalmıştır' diye konuştu.

'2010 yılında aldığımız bayrağı en üst seviyelere ulaştırmak için mücadele ediyoruz' diyen Ay, 'Asla yılmadık ve geri adım atmadık. İnandık mücadele ettik ve hep birlikte bu çıtayı yukarı taşıdık, başardık. Yapılacak daha çok işimiz, alınacak çok yolumuz var. Fiyat teklifleri nedeniyle haksız rekabeti ortadan kaldırmak için, öğrenci servislerinde olduğu gibi P plakalarda da siz meslektaşlarımızın desteği ile düzenli çalışma programımızı, fiyat tarifemizi aldıktan sonra başlatmak istemekteyiz. Özellikle şehir merkezindeki firmalarımızın park sorunu ve ihtiyaçlarını karşılamak için sosyal tesis çalışmamızı başlatıp tüm meslektaşlarımıza böyle büyük bir tesis kazandırmaya çalışacağız ve başaracağız' şeklinde konuştu.

Kayseri Minibüscüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası başkan adayı Murat Cönge ise, 'Ben ve yönetimim kendimiz için değil odamız için çalışacağız. Odamızı 20 kişilik yönetimle değil, odamıza kayıtlı olan tüm arkadaşlarımızla yönetmeyi hedefliyoruz. Esnafımızın haklarını savunmak, sıkıntılarına çözüm bulmak için yönetimimle birlikte odamızı yönetmeye talibiz' dedi.

Kayseri Minibüscüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odasında, oy kullanma işlemi başlarken saat 17.00'de sandıklar açılarak oylar sayılacak ve yeni başkan seçilecek.

Bakmadan Geçme