Kayseri Gündem 20 yaşında

Zor şartlarda dünyaya gelmişti. Ama artık 20 yaşında bir delikanlı… Üstelik yaşı gibi tavrı da delikanlı… Zira zor zamanlarda savrulmadı, 'delikanlı manşetler atarak' dostlarına güven, düşmanlarına korku saldı.

Kayserispor Başkanı ve Kocasinan eski Belediye Başkanı Bekir Yıldız: 'Fikri çizgisinden taviz vermedi'

20 yılda çok ciddi işlere imza atarak ayakta kaldı. Fikri çizgisinden taviz vermeden bu güne kadar devam etti. Yayın hayatında başarılar dilerim.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Sözcüsü Ahmet Taş: 'Önüne çıkan tüm engelleri aşarak bugünlere geldi'

Yayın hayatına başladığı 21 yıldan bu yana Kayseri'nin basın hayatına renk katan, bu güne kadar yaptığı yayın çizgisiyle haksızlığın, hukuksuzluğun karşısında durup toplumun ve sivil toplum kuruluşlarının hakkını ve hukukunu kınayıcının kınamasına aldırış etmeden koruyan, baronlaşan bürokrasi ve toplumda karşılığı olmayan despotlara ve medya patronlarına karşı toplumun yanında olmayı prensip edinen Kayseri Gündem, önüne çıkan tüm engelleri aşarak bugünlere geldi.

Kuruluşuna emek verip yayın hayatını yakından takip ettiğim Kayseri Gündem Gazetesine bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada hakkı, hukuku erdemi ve adaleti öne alan çalışmalarında başarılar diliyor, sahibinden yayın yönetmenine, muhabirinden çalışanına topluma hizmet yolumdaki çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Başkanı Oğuz Memiş: '20 yaşında bir delikanlı'

Zor şartlarda dünyaya gelmişti. Ama artık 20 yaşında bir delikanlı… Üstelik yaşı gibi tavrı da delikanlı… Zira zor zamanlarda savrulmadı, 'delikanlı manşetler atarak' dostlarına güven, düşmanlarına korku saldı.

Geldiğimiz noktada Kayseri Gündem'in yerel medyamıza renk ve zenginlik kattığını, habercilik çıtasını yükselttiğini, ilkeli ve tutarlı bir yayıncılık sergilediğini memnuniyetle görüyorum.

Kuruluş aşamasından günümüze emeği geçen herkese ve şu anki ekip arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyor, gazetemize yayın hayatında daha nice 20 yıllar diliyorum.

Kayseri İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şaban Sözduyar: . 'İlkeli bir yayın sürdürdü'

Kuruluşundan bu yana özellikle mazlumların sesi oldu. Sivil toplum kuruluşlarına geniş yer verdi. Geçtiğimiz 20 yılda mücadeleci ruhundan hiç taviz vermedi. Tehditlere boyun eğmedi. İlkeli bir yayın sürdürdü.

İlim Yayma Cemiyeti Kayseri Şube Müdürü Atabay Çelik: 'Zor süreçlerden geçti'

Kayseri Gündem'in ilk kuruluşundan itibaren takip ediyoruz. Zor süreçlerden ve zor zamanlardan geçti.

Özellikle 28 Şubat'ta iyi bir duruş sergiledi. Başörtüsü mağduriyetlerine ve zulümlere sessiz kalmadı. Kendi içerisinde zor süreçler geçirse de gerek gazete sahipleri gerekse de çalışanlarıyla bu süreçlerden alnının akıyla çıktı. Yazar sayısı ve niteliği, gerekse özgün duruşu itibariyle yerel medyada 'Kayseri Gündemi'ni belirledi.

Hazırlayan: Bünyamin Gültekin

Bakmadan Geçme