Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe Karşılaşmasında Bir Kişi Gözaltına Alındı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe karşılaşmasında bin 46 kolluk görevlisi ile 400 özel güvenlik görevlisinin görevlendirildiği, maçta koltuğu sökerek sahaya atan bir taraftarın...

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Kayseri Erciyesspor-Fenerbahçe karşılaşmasında bin 46 kolluk görevlisi ile 400 özel güvenlik görevlisinin görevlendirildiği, maçta koltuğu sökerek sahaya atan bir taraftarın gözaltına alındığı bildirildi.

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Kadir Has Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada taraftarların üç ayrı giriş noktasında stadyuma alındığı bildirilirken, müsabakayı 12 bin 125 kişinin izlediği açıklandı.

Kadir Has Stadyumu'nda oynanan ve 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten karşılaşmada, tribünden söktüğü koltuğu sahaya atan bir taraftarın yakalanarak gözaltına alındığı ve hakkında 6222 Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair kanun kapsamında yasal işlem yapıldığı bildirildi.

Ayrıca maçı izleyen bir taraftarın da kafasına aldığı darbe sonucunda yaralandığı, olayla ilgili olarak çalışmanın başlatıldığı kaydedildi.

Bakmadan Geçme