KAYSERİ DÜŞÜNCE AKADEMİSİ'NİN ARAŞTIRMASINDAN ALİ EKŞİ ÇIKTI

Kayseri'deki sivil toplum örgütleri ve kamuoyunda bine yakın vatandaşla tek tek görüşülerek yapılan araştırma neticesinde ,ortağı ve yöneticisi bulunduğu şirketle başta ALTAY TANK ,ATAK HELİKOPTER ve MİLLİ GEMİ Projeleri olmak üzere bir çok kritik savunma sanayi projesinde Aselsan ,Havelsan gibi kamu kurumlarına üretim ve mühendislik hizmeti veren ALİ EKŞİ ön plana çıktı.


                Toplumun tamamına yakın kesmi bu projelerde önemli görevler ifa eden Ali EKŞİ'yi milletvekili olarak görmek istediğini ifade ettiler.

                                    KAYSERİ, PROJESİ GÜÇLÜ ADAYLAR İSTİYOR

                Kayseri Kamuoyu ;listenin başında 21 yıldır Belediyelerde önemli projelere imza atan Mehmet Özhaseki  veya  Demokratik Açılım ve Parelel Yapı ile mücadele konularında ciddi çalışamları olan  Akil insanlar heyeti üyesi Ayhan OĞAN'ın ismini görmek istiyor.

                Akademik kariyeri olan adayların mutlaka olması gerektiği görüşünde birleşen kamuoyu Yıllardır sivil toplum çalışmaları yürüten ,Mavi Marmara Faciasında evladını şehit veren ,akademisyen Ahmet DOĞAN'ın da listede olması gerektiği konusunda birleşti.

                En az bir kadın adayın mutlaka listede yer alması gerektiği konusunda Kayseri kamuoyu görüş bildirdi.Özellikle STÖ temsilcileri ise sivil toplumun içinde İHH Yetim biriminde önemli çalışmalar yürüten Hatice KURT ismi üzerinde mutabakata vardı.

Bakmadan Geçme