Kayseri 'Devler Ligi'nde Fransa'yla eşleşti

Kayseri '10 dev il 10 dev ülke' buluşmasında Fransa ile eşleştirildi. TİMAKADEMİ'nin ཆ İl 10 Ülke' hedefiyle başlatacağı konferanslar dahilinde mayıs ayı içerisinde Kayseri'nin liderleri Fransa pazarı için buluşacak. Fransa pazarı ile Kayserili ihracatçıların bu ülkeye satışlarının artması bekleniyor.

 Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM), '10 İl 10 Ülke' hedefiyle ihracatı artırabilmek için nokta atışı yapacak. İhracatta önemli paya sahip 10 il ile 10 hedef ülke eşleştirilerek bu pazarlara satışlar artırılacak.

Mayıs ayı içerisinde Kayseri'de gerçekleştirilecek hedef ülke konferansıyla Kayserili iş adamlarının Fransa pazarına nasıl gireceği, bürokratik engelleri nasıl aşacağı, kimlerle işbirliği yapabileceği yönünde birçok bilginin  paylaşılacağı  etkinlikte Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Fransız İş Konseyi Eş Başkanı Aldo Kaslowski, ve bu pazarı yakından tanıyan birçok uzman Kayserili iş adamlarına yol gösterecek.

İhracatçılara yeni fırsatlar anlatılacak

TİMAKADEMİ çözüm ortaklarından Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy da TİM ile işbirliğine değinerek, 'Her ilin ticarette yoğun ilişkileri olan bir hedef pazarı gündem maddesi olarak tartışacağız. İhracatçı firmalara 'Dijitalleşme Endeksi'ni açıklayarak onlara 'Yarına Hazır İhracatçı' konseptimizi tanıtacağız. Dijitalleşmesini yüzde 10 artıran şirket, krlılığını yüzde 1.5 oranında yükseltiyor. İhracatçıya bunu sağlayacağız. Rekabet gücünü artıracağız' diye konuştu.

Ayrıca söz konusu konferansta hedef ülkelerin sunduğu fırsatlar, bu ülkelerin finansal olanakları, iş yaparken sıkça tekrarlanan yanlışlar, iş kültürünün pazara girişte etkisi gibi birçok konu başlığı ihracatçılarla paylaşılacak.

İşte dev iller

10 dev il 10 dev ülke buluşmasında Gaziantep- İngiltere, Ankara - Çin, Antalya - Almanya, Bursa - ABD, Denizli - İtalya, Adana - Suudi Arabistan, Kayseri - Fransa, Konya - İran, İstanbul - BAE ve İzmir - Polonya ile eşleştirildi.

Haber: Ramazan KARAKUŞ

 

Yorumlar 1
Halil 30 Nisan 2016 09:43

Hayırlısı Olsun İnşAllah .

Bakmadan Geçme