KATTRE TERMAL'DE NELER OLUYOR!

Kattre Termal'in sahibi Oktay Usta, Yaklaşık 3500 üyeyi temsil eden ve Çoğunluğu Gaziantep'te olan şirketi üzerinden, yapılan dolandırıcılığı anlattı. Usta, Ticari Mahkemece kayyımlı E.İNŞ & A.OTEL unvanlı şirketlere kayyım memuru olarak atanmış şahsın denetmenliğinde şirketlerini resmen batırmadıkları için hileli oyunlarla şirket olarak cezalandırıldıklarını ve üyeleriyle birlikte mağdur edildiklerini ileri sürdü.

'Vatandaşın hakkını telef ettiler'

Usta; mağdur edildiklerini belirterek; 'Şirketimiz Kattre Termal Otelcilik, Kayseri'de E.İnşaat A.Ş adlı firma bünyesindeki güvenilir aktif çalışanlarınca tamamen destek amaçlı kurulmuş, sonrasında dönen çarka vicdanen ayak uyduramadıklarından hak ve yetkileri ile kayyım ve kayyımlı şirketlerce bariz bir şekilde mağdur edilmeye çalışılmış bir şirkettir.  Ticari Mahkemece atanan Kayyım memuru ile E.İNŞ  & A.OTEL ünvanlı kayyımlı şirketler binlerce vatandaşın hakkını göz göre göre menfaatleri adına ortak hareket ederek telef etmişlerdir. Bunun en etkin şahidi ve ispatlayıcısı resmi yetkilisi şahsımdır' dedi.                        

'Şirketimizi batırıp başka bir şirket kurdular'

Kayyımlı bu şirketlerin kendi üzerlerinden 49 yıllığına binlerce üye vatandaşa satış yapmaya kalkışıp sonrasında şirketlerini batırıp başka bir şirket kurmaya yeltendiklerini belirten Usta, aralarındaki hiçbir protokole uymadıklarından bünyelerinde bulunan karşı kayyımlı yönetimin tamamının şirketinden azledip kovulmuş olduklarını söyledi. Usta; 'Şahsımı hiçbir şekilde ikna edemediklerinden ötürü de alternatif olarak aleyhimizde başka bir şirket kurarak binlerce vatandaşın hakkını, devlet kurumlarının alacaklarını göz göre göre şirketimin üzerinden telef etmişlerdir' şeklinde açıklamalarda bulundu.

'Mahkeme sürecinden kaygılıyım'

Bunun en etkin yetkili şahidi ve ispatlayıcısı mağdur şahsı olduğunu kaydeden Usta, açıklamalarına şöyle devam etti; 'Şahsım tarafından bu kişiler hakkında yapılan ısrar dolu tüm ciddi şikyetler beklediğimiz gibi gelişmemiştir.  Bir taraftan üye vatandaşın baskısı, diğer taraftan aleyhimize hileli yasalarla yaklaşılan sahtekrlıklar karşısında ne yapacağımızı şaşırdık. Kayyım ve kayyımlı şirketlerce Şahsıma verilen gözdağında ise, üst makamlara iletilen şikyet dosyasının ya da Ankara'da açmak istediğim davanın yine Kayseri'de ki aynı makamın önüne gönderileceği sonrasında önceki takipsizlikler üzerinden tüm çabamın sonuçsuz bıraktırılacağı ve de tedbiren alınmış mahkemeye beyan edilecek canlı donelerin aleyhime dönüp hapisle tazyikleştirileceğini ima etmeleri bu konuda şahsımı muallkta bırakıp kaygılandırmıştır.'

Haber: Bünyamin Gültekin 

Yorumlar 3
Şirket yetkilisi; Oktay USTA 07 Kasım 2017 14:15

Hiçbir şirket yetkilisi; Bir mahkemenin kendi hesaplarını kontrol etmek amacı ile denetçi kayyum görevlisi olarak atamış olduğu, Kayseride hukuk dekanlığı yapmış bir görevliyi çıkar ilişkisi ile bağlayarak bu görevliye (Tüm alacaklıları şu şirkette toplayıp sonrada muvazaalı şekilde bu şirketinde ipini fesih hilesiyle çekip başka bir şirket kuralım, sende mahkemeye uygun rapor düzenle şeklinde ifadeler kullanamaz ve uygulatamaz iken bunlar işletme dönemimizde şirket ve üyelerimizin aleyhinde aynen uygulanmıştır. Yukarıdaki haberin aslı astarı olmadığını aleyhimizde ortaya koyacak, işlerini gerçek hukuk üzerinden fesatsız yürüterek şikayet ve davacı olacak her muhatabın karşısında olduğumuzu onbini aşkın devre tatil üyesi olan bir şirketin yetkilisi olarak buradan açıkça belirtiyor olup, Bu muvazaanın önüne geçmek ve hiçbir üyemizin hakkını yasal yollardan hileli iflas sahtekarlığı ile telef ettirmemek adına ciddi mücadeleler veriyor ve ilgili makamlara durumu anlatmaya çalışıyoruz!

Esin ünal 13 Kasım 2016 21:21

Allah yolunuzu açık etsin oktay bey ugraşlarınîzı taktir ediyoruz

Oktay Usta 01 Ekim 2016 08:28

Otelimiz üzerinde devre tatil üyeliği bulunan ve Asos otelden şirketimiz kattreye geçiş yapan mağdur üyelerimiz var ise, Yada şirketimiz kattre termal otel üzerinde bir hak ve Alacağı bulunan vatandaşlarımız var ise, lütfen 0532 491 75 57 nolu telefon ile direk şirket yetkilisi Oktay Usta ile görüşebilirler// Sayğılarımla

Bakmadan Geçme