KADIN BAŞKAN YAKIŞIR

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin, Ak Parti'nin zaten siyasette kadına daha çok yer veren bir parti olduğunu hatırlatarak, 'Bu konuda Kayseri'de bir başkan adayının kadın olması hepimizi mutlu eder. Bu yönde zaten sürekli İl Başkanımızla da istişare halindeyiz' diye konuştu.

Ak Parti'de uzun yıllar Kadın Kolları Başkanlığı da yapan ve Talas için de adı geçen Sevilay İlker Tapan, 'Kimin olacağı önemli değil ancak bu dönem Kayseri'de bir ilçede kadın başkan olması çok şık olur ve Kayseri'ye de yakışır. Kadın eli değen her yerde her şey çok daha farklı olur' dedi. KTO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merve Sarıoğlu da kadın başkan adayının, Kayseri'ye müthiş bir vizyon katacağını ve seçilmesi halinde de örnek bir başkan olacağından şüphesi olmadığını söyledi.

Talas Belediye Başkan aday adayı olarak konuşulan isimler arasında yer alan Yasemin Görücü şahsıyla ilgili herhangi bir şey söylemek istemediğine dikkat çekerken, 'Bizlere intikal etmiş bir şey yok ancak çevremizden bu yönde bir cesaretlendirici manada teşvik var. Her zaman için Kayseri bir kadın belediye başkanını hak ediyor ve çok da güzel olur. Kimin olduğu önemli değil' diye konuştu.

Son milletvekili seçimlerinde Ak Parti'den 9'ncu sıra milletvekili adayı gösterilen Tuğba Yörük Öztürk de her manada göreve hazır olduğunu hatırlatarak, 'Ancak bizde biliyorsunuz istemekle olmaz, görev verilmesi lazım. Diğer arkadaşların da donanımlı olduğunu biliyorum. Bu sefer bir ilçeden belediye başkanının kadın olması Kayseri'nin vizyonuna da çok ciddi katkı yapar' dedi. Ak Parti eski milletvekili Havva Talay Çalış da Kayseri'de bir kadın belediye başkan adayının tüm hanımlar tarafından gönülden destekleneceğine dikkat çekti.
Yorumlar 2
Mehmet HAMİTOĞLU 02 Kasım 2018 07:12

Kayseri’mize “Kadın Başkan Yakışır” başlıklı özel haberinizi “kamuoyunu bilgilendirme” açısından takdirle karşılıyorum Bir seçmen olarak kadın bir başkanın Kayseri’mize kazandıracakları konusundaki değerlendirmelerinize katılıyor ve Kadın bir başkanın hizmette farkındalık yaratacağına inanıyorum Yazınızda ismi geçen değerli şahsiyetlerin her birinin ayrı ayrı güzel niteliklere sahip donanımlı Kişiler oldukları geçmişte yaptıkları görev ve hizmetlerden de anlaşılmaktadır. seçilmeleri halinde güzel işler yapacaklarına da inanmıyorum bu cümleden olarak şahsen tanıdığım Yasemin GÖRÜCÜ hanımefendi hakkında ki bilgilerimi kamuoyu ile paylaşmak istiyorum Yasemin GÖRÜCÜ Ak partinin kuruluşundan itibaren görev ve hizmette ilklerin Kadını olarak daima ön saflarda yer almıştır kendisine verilen her türlü görevi canla başla ve başarı ile yapmıştır 2002 yılı ortalarında henüz Ankara ve Kayseri il Kadın kolları teşkilatlanması tamamlanmamışken Kayseri/kocasinan Kadın kolları teşkilatını kurup başkanlığını gönüllü olarak 3 yılı aşkın bir süre başarı ile yürütmüştür.talas belediye meclisi üyeliği ve tarihi kentler birliği kurulunda Başkan yardımcılığı görevlerinde de başarılı hizmetler vermiştir siyaset akademisini derece ile bitiren Yasemin GÖRÜCÜ AK parti il yönetim kurulu üyesi ve Hacılar ilçe müfettişi olarakta başarılı hizmetlerini sürdürmüştür Yasemin GÖRÜCÜ insanlar ile rahat ve yapıcı bir iletişim kurabilme kabiliyeti ve muhataplarını ikna ederek onları etkileme gücü sayesinde çevresini daima genişletmesini bilmiştir çevresinde sevilen ve sayılan teşkilatçı bir insandır. liderlik ve yönetiçilik Vasıfları olan bir kişilik yapısına sahiptır belediye başkanlığı için ismi geçen bu değerli şahsiyetlerden hangisi olursa olsun bir Kadın Başkan seçilirse sadece ak parti değil kayseri’miz ve ülkemiz kazanır diye düşünüyor ve değerlendiriyorum saygılarımla. Mehmet HAMİTOĞLU

Misafir 01 Kasım 2018 18:29

deneyin bakalım sonuçlarını hep beraber görürüz.galiba böyle böyle parti bitirilecek ?

Bakmadan Geçme