İtfaiye Ve Sağlık'tan İşbirliği

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, 112 Acil Servis ekiplerine Yangın Güvenlik Eğitimi verdi. 5-6 Mayıs tarihlerinde ise İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri İtfaiye personeline İlk Yardım Eğitimi verecek.Büyükşehir Belediyesi İtfaiye...

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı, 112 Acil Servis ekiplerine Yangın Güvenlik Eğitimi verdi. 5-6 Mayıs tarihlerinde ise İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri İtfaiye personeline İlk Yardım Eğitimi verecek.

Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından verilen ve 6 gün süren teorik ve uygulamalı eğitime 300 sağlık personeli katıldı. İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nde verilen Yangın Güvenlik Eğitimine sahada ve komutada çalışan 112 ekipleri iştirak etti.

İnsanların hayatları boyunca herhangi bir şekilde yangınla karşılaşabileceklerini belirten İtfaiye Eğitim ve Halkla İlişkiler Amiri Yasin Öz, yangına ilk müdahale konusunda bilgi sahibi olunmasının can ve mal güvenliği açısından büyük önem arzettiğini söyledi.

Yanlış müdahalenin yangının daha da büyümesine ve zararların artmasına neden olabileceğini ifade eden Öz, her yıl yaşanan yangınlarda binlerce insanın hayatını kaybettiğini ve bu nedenle alınan tedbirlerin hayati önem taşıdığını kaydetti.

İTFAİYE PERSONELİ'NE DE İLK YARDIM EĞİTİMİ

Öte yandan karşılıklı işbirliğini içeren program kapsamında 5-6 Mayıs tarihlerinde de itfaiye personeline İlk Yardım Eğitimi verilecek.

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme