İstanbul Sosyete Bazaar'da Fiyatlar Çıldırdı

İstanbul moda üreticilerini ve Dünyaca ünlü binlerce markayı Kayseri'ye getirecek olan İstanbul Sosyete Bazaar, Yıldızevler Mahallesi'nde 'Çıldıran fiyatlarıyla' yarın açılıyor. Açılışa özel yaptığı kampanyalar ile kentte alışveriş çılgınlığı yaşatacak işletme orijinal ürünleri 1 lira ve 10 lira arasında değişen fiyatlarla müşterisine sunuyor. Kentin her bölgesinde mavi renkli servis aracıyla çılgın fiyatları müşterisiyle tanıştırmayı hedefleyen İşletme Müdürü Yavuz Yıldız, 'Ünlü bir sanatçıyı getirerek açılış yapmak yerine, tanıtıma harcayacağımız fiyatı vatandaşın cebine koymak için açılışa özel kampanya ile fiyatları düşürdük' dedi.

 İstanbullu müteşebbis pazarcıların kurduğu İstanbul Sosyete Bazaar yarın görkemli bir törenle açılıyor. Kayseri'deki Sosyete Pazarı akımına değişik bir renk katacak işletme Yıldızevler Mahallesi Sivas Caddesi'nde müşterilerini uygun fiyatlarla marka ürünlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. Açılışa özel tek günlük yaptığı kampanya ile marka ve orijinal ürünleri sigara parası denebilecek fiyatlara çeken İstanbul Sosyete Bazaar'ın uygulaması alışveriş tutkunlarını sevindirecek cinsten. Kampanya dahilinde 1 liraya pantolon, 5 liraya düdüklü tencere, tava ve tencere, 10 liraya ütü ve epilasyon aleti açılışa katılacak ilk müşterilere gün boyunca satışa sunulacak.

İstanbul moda üreticilerini ve dünyaca ünlü binlerce markayı şehrimize getirmeyi amaçladıklarını belirten İstanbul Sosyete Bazaar İşletme Müdürü Yavuz Yıldız,' Kayseri halkına kaliteli ürünleri uygun fiyatlara sunmayı hedefliyoruz. Marka firmaların yer aldığı İstanbul Sosyete Bazaar her hafta Cuma ve Cumartesi günleri açık olacak. İlk açılışımıza Ünlü sanatçı Hadise'yi getirmek istedik. İstediği fiyat çok yüksekti ve açılış günü başka bir programı olduğunu söylediler. Sonra; sanatçıya yüksek miktarda fiyat vermek yerine ürünlerin fiyatlarını düşürelim ve vatandaş faydalansın istedik. Tanıtım ve reklam için ayırdığımız fiyat karşılığında 6 ürünümüzde sembolik fiyatlar belirleyerek müşterilerimizin açılış gününe özel faydalanmaları için kampanya yaptık. Çarşımız daha faaliyete geçmediği halde duyurulardan etkilenen müşteriler her gün arayarak açılış günümüzü sabırsızlıkla bekliyor' dedi.

Her hafta kampanya

                Kampanyalarının açılıştan sonra da devam edeceğini vurgulayan Yıldız, 'Açılış günü yaptığımız çılgın fiyat kampanyamız her hafta başka bir üründe devam edecek. Haftada iki gün Cuma ve Cumartesi açık kalacak çarşımızda müşterilerin ihtiyacına uygun ve faydalı olabilecek ürünlerde kayda değer indirimler yapmayı hedefliyoruz' şeklinde konuştu.

Her mahalleden ücretsiz servis

                Yıldız ayrıca, İstanbul Sosyete Bazaar'dan alışveriş yapmak isteyen müşteriler için kentteki bütün mahallerden her hafta iki gün her saat başı mavi renkli minibüslerle ücretsiz servis hizmetimi vereceklerini belirterek, kaliteyi ucuza almak isteyen herkesi alışverişe davet etti.

Haber ve Foto : Ahmet Bolat

Yorumlar 8
Tugce 30 Haziran 2016 21:21

Servisi sivas CAD geçiyor mu saat maçta geçiyor

Ayşe ors 24 Haziran 2016 19:49

Servis Battalgazi bulvarından geciyormu

Gul 19 Haziran 2016 14:11

Pazar açıkmı

Zeynep 26 Mayıs 2016 09:36

cuma cumartesi pazar açık .ben orda bakıyorum da rekli ve etekli olacak .eğer biliyorsanız haber verir misiniz lütfen

defne 28 Mart 2016 11:47

hangı gunler acık

gulce 19 Mart 2016 10:38

Servis guzergahlari nedir

gokcenes 18 Mart 2016 10:09

saat kacta aciliyor

ebruu 17 Mart 2016 20:45

Cok gzl kacta acilyr

Bakmadan Geçme