İş dünyası İstanbul'da buluşacak

İş dünyasını bir araya getiren 16.MÜSİAD Uluslararası Fuarı & 18.Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi 09-12 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek. Önceki yıllarda olduğu gibi kongreye bu yıl da yoğun bir katılım bekleniyor.


Kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenecek olan büyük organizasyona yurt içinden ve yurt dışından çok sayıda üst düzey bürokratın katılacağı belirtildi.

Organizasyon hakkında bilgi veren MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, MÜSİAD'ın yurtiçi ve yurtdışında 11 bini aşan üyesi ile 46 bin işletmeyi temsil eden, yaklaşık 1 milyon 600 bin kişiye istihdam sağlayan Sivil Toplum Kuruluşu olduğunu söyledi.

Kayseri Şubesi olarak kongreye tam kadro katılacaklarını belirten Başkan Olgunharputlu, '2014 yılında gerçekleştirdiğimiz 15.MÜSİAD Uluslararası Fuarı & 18.Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi etkinliklerimize ülkemizden ve yurtdışından başbakan yardımcıları, bakanlar, siyasi partilerin genel başkanları, valiler, milletvekilleri, bürokratlar, belediye başkanları, oda ve borsa başkanları, basın mensupları ve seçkin misafirlerin yanında, 39 ülkeden 51 bakan ve çok sayıda üst düzey bürokrat katılmışlardır. Etkinliklerimiz 123 ülkeden gelen 7.250 sanayici ve işadamının katılımıyla küresel bir buluşma olarak gerçekleşmişti. Bu çalışmaların bir devamı olarak, 3. High Tech Port by MÜSİAD, 09-12 Kasım 2016 tarihleri arasında 16. MÜSİAD Uluslararası Fuarı (MÜSİAD EXPO) & 20. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi etkinlikleri eş zamanlı olarak İstanbul'da, CNR Expo Fuar Merkezi ve WOW Kongre Merkezinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışıyla gerçekleştirilecek. ' diye konuştu.

Kurumsal Haber





Bakmadan Geçme