İNCESU'YU SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİLER

İncesu, Üçkuyu Mahallesinde yaşanan hırsızlık olayları mahalle sakinlerini canından bezdirirken, ilçe halkını da huzurunda etti.

İncesu'da aynı hafta içerisinde 4 farklı bağ evine giren hırsızlar işe yarayan yada yaramayan ne buldularsa alıp götürdüler. Girdikleri bağ evlerinden birer adet kömür sobası, elektrikli sinek kovar merdiven, televizyon, uydu alıcısı, çanak anten, ilaçlama pompası, 3 adet 12 kg.lık mutfak tüpü, 2 adet matkap, birer adet merdiven, fens teli, balyoz, kerpeten, pulluk, birer adet bakır kazan, bakır sini, bakır tencere ile 2 adet matkap çalan hırsızlar ilçe halkının korkulu rüyası haline geldi.

Yapılan ihbarların artması üzerine ilçede geniş çaplı bir çalışma yürüten asayiş ekipleri yapılan araştırma sonucu olayı gerçekleştiren şahısların T.E. ve E.G. olduklarını tespit etti. Şahısların evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramada mağdurlara ait çalınan malzemeler teşhis edilerek kendisine teslim edildi.

Hırsızların yakalanmasıyla mahalle ve ilçe halkı rahat bir nefes alırken şüpheliler çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak Kayseri Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna sevk edildi.

HABER MERKEZİ

Bakmadan Geçme