İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Tayini Çıkan Personele Plaket Verdi

Kayseri İl Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, tayini çıkan personele plaket verdi.Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kayseri'de tayini çıkan eğitimcilerle iftarda buluştu. İftar yemeğinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz 'Benim...

Kayseri İl Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, tayini çıkan personele plaket verdi.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü Kayseri'de tayini çıkan eğitimcilerle iftarda buluştu. İftar yemeğinde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz 'Benim hayatta en çok dikkat ettiğim konulardan bir tanesi de şu Allah ömür verirse bir gün biz bu görevlerden ayrılıp gideceğiz. Gittiğimiz zaman karşımıza daha önce tanıdığımız sevdiğimiz biri çıkıp hatırımızı sorarsa bırakacağımız bundan daha büyük ve zengin bir şey olmaz arkadaşlar' dedi.

Yılmaz 'Ben bu duygu ve düşüncelerle sevgi, selam ve sevgilerimi sunuyorum. Verdiğim örneğin vesilesi bahsettiğim arkadaşlarda var. Şuan başka noktalarda başka şehirlerde yine hizmetlerine devam edecekler ama bizden ayrı olarak hizmetlerine devam edecekler. Biz inşallah ümit ediyoruz ki önümüzde ki zaman sürecinde karşılaştığımız zaman gerçekten dostane şekilde canı gönülden merhaba diyeceğimizi biliyorum. Nasıl çalıştıysak ilerde karşılaştığımızda o şekilde olacağız diye düşünüyorum' diye konuştu.

İftar Bilal Yılmazın Tayin olan eğitimcilere verdiği plaketle sona erdi.

Bakmadan Geçme