'Hedefimiz 5 Yıldızlı Otel Konforunda Sağlık Hizmeti'

Kayseri Eğitim ve AraKayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan 'hedefimiz 5 yıldızlı otel konforunda nitelikli sağlık hizmeti sunabilmek' dedi.ştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. İbrahim Özcan 'hedefimiz 5 yıldızlı otel konforunda nitelikli sağlık hizmeti sunabilmek' dedi.

 Kayseri Gündem'e açıklamalarda bulunan Özcan, vatandaşların giderek artan oranda teveccühlerini, hastanenin fiziki imkansızlıkları nedeniyle tam olarak karşılayamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını, ancak yeni yapılan Şehir Hastanesi ile 5 yıldızlı otel konforunda nitelikli sağlık hizmeti sunacaklarını söyledi.

620 hekim ve 3 bine yakın personel

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin şehrimiz ve civarına hizmet veren Kayseri'deki tek Sağlık Bakanlığı yataklı tedavi kurumu olduğunu hatırlatan Özcan açıklamasında şu bilgileri verdi:

'35 profesör ve doçentin içinde bulunduğu 620 hekim, 3.000'e yakın sağlık personeli ile yılda 3.293.000 ayaktan hastaya; 94.000 yatan hastaya tedavi imkanı sağlayan, yılda 71.000 ameliyatın yapıldığı bir kurumuz.

Ayrıca 82 erişkin- çocuk yoğun bakım ve 69 yenidoğan yoğun bakım ünitesinde toplam 151 yoğun bakım yatak kapasitesiyle hizmet veriyoruz. Toplam yatak kapasitemiz ise 1414.'

 (Kayseri Gündem)

Bakmadan Geçme