HAKKRİ'DEN GELEN SESE KULAK VERİN

Gazetemize, bir mektup göndererek duyarlı vatandaşlardan özellikle kitap talebinde bulunan Hakkari Yüksekova'da bulunan bir İlköğretim Okulu'nda öğretmenlik yapan Türkçe Öğretmeni Nurullah Şin 'Yardımlarınıza karşılık sizlere güzel bir nesil hediye etmek boynumuzun borcu olsun.' ifadelerini kullanıyor.

Hakkri'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Vali Erdoğan Gürbüz Orta Okulu'nda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapan Nurullah Şin gazetemize gönderdiği bir mektup ile geleceğin mirasçıları olan genç öğrenciler için yardım istedi. Şin, mektubunda okullarında maddi olanakları yetersiz, ders kitapları dışında başka kaynakları bulunmayan nice öğrenciler olduğunu söyleyerek, öğrencilerinin gelecek vaat eden, zeki ve pırıl pırıl öğrenciler olduğunu belirtiyor. Zamanını ve imknlarını sınırsız olarak öğrencilerinin hizmetine sunmayı arzulayan öğretmenler olduğunu bu nedenle duyarlı ve yüreği sevgi dolu insanlardan, geleceğimizin umudu ve teminatı olanlar adına, roman, hikaye, şiir, masal… vb. her türlü kitaplarınıza talep ettiklerini yazıyor. Bununla beraber kılık-kıyafet sıkıntısı çeken epey öğrencilerinin de olduğunu aktaran Şin, 'Yardımlarınıza karşılık sizlere güzel bir nesil hediye etmek boynumuzun borcu olsun.' ifadelerini kullanıyor.

Nurullah Şin'in mektubu;

Sevgi Dolu Yüreklere Gönül Dolu Selamlar,

Bu mektubu yazmamızın nedeni öğrencilerimizin gözündeki umut dolu hayat ışığını görmemizdir. Güzel müjdeler veren o ışıklara yürekten inanmış olmamızdır.

Hayat, bir okulun kaderini değiştirecek bir kıvılcıma vesile olmak için bile yaşamaya değer. Haydi, öyle ise hayatın paylaşmaya değer olduğunu, paylaşmayla hayatın anlam kazandığını herkese gösterelim.

Ben Hakkri'nin Yüksekova ilçesinde bulunan Vali Erdoğan Gürbüz Orta Okulunda Türkçe Öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Okulumuzda maddi olanakları yetersiz, ders kitapları dışında başka kaynakları bulunmayan nice öğrenciler var. Gelecek vaat eden, zeki ve pırıl pırıl öğrencilerdir. Zamanını ve imknlarını sınırsız olarak öğrencilerinin hizmetine sunmayı arzulayan öğretmenlerimiz var.

Duyarlı ve yüreği sevgi dolu siz dostlara, geleceğimizin umudu ve teminatı olanlar adına, roman, hikaye, şiir, masal… vb. her türlü kitaplarınıza talibiz. Bununla beraber kılık-kıyafet sıkıntısı çeken epey öğrencimiz mevcuttur. Yardımlarınıza karşılık sizlere güzel bir nesil hediye etmek boynumuzun borcu olsun.

Yarının umut fidanlarına bekçilik yapmanın hem zor hem de eğlenceli bir görev olduğunun farkındayız. Fidanlarımızın solmaması için; zorluklarla ve zahmetlerle örülmüş bu yolun fedailerine yüreği sağlam birilerinin yardımcı olacağını ümit etmekteyiz.

Okulumuza yardımında bulunmak istiyorsanız yardımlarınızı sabırsızlıkla aşağıdaki okul adresine beklemekteyiz.

ADRES:

VALİ ERDOĞAN GÜRBÜZ ORTA OKULU

YÜKSEKOVA/HAKKRİ

 

NURULLAH ŞİN

TÜRKÇE ÖĞRETMENİ

0530 458 0099

okuyan_adam30@hotmail.com

 

Haber: Bünyamin Gültekin

Yorumlar 1
dr.yusuf 02 Ocak 2014 23:47

nurullah hocam elleri öpülesisin...

Bakmadan Geçme