Hain saldırıda üç şehidimiz var

İstanbul Beşiktaş'taki hain terör saldırısında şehit düşen polislerimizden   3'ü Kayserili. Şehitlerimizden polis memuru Yasin İke'nin cenaze namazı bugün Hunat Camii'nden,  Çevik Kuvvet Amiri Kadir Yıldırım'ın ise İstanbul'da Fikirtepe İhsaniye Camii'nden kaldırılacak.

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Yasin İke'nin Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Esenyurt Mahallesi'ndeki ailesine acı haber verildi.

Beşiktaş Vodafone Arena önündeki terör saldırısında şehit düşen Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 31 yaşındaki polis memuru İke'nin şehadet haberi, Esenyurt Mahallesi'nde oturan yakınlarına iletildi. İke'nin şehit haberini alan anne Yeter ve baba Üzeyir İke ile yakınları gözyaşları döktü.

Şehidin babası, oğlunun haberini alınca fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Şehit ailesi, taziyeleri komşularının evinde kabul etti. Şehit haberi sonrası İke'nin ailesinin evi ve mahalledeki evlere Türk bayrakları asıldı. İke'nin bekar ve ailenin 4 çocuğundan en küçüğü olduğu öğrenildi.

Şehit İke'nin naaşı Hunat Camiinde bugün öğle namazını müteakip kılınacak olan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta Bulunan Polis Şehitliğinde defnedilecek. Kayseri'nin Develi İlçesinin Kabaklı köyünde doğan Çevik Kuvvet Amiri Kadir Yıldırım'ın naaşı da bugün öğle namazından sonra Kadıköy Fikirtepe İhsaniye Camii'nden kaldırılacak.

Hain terör saldırısında şehit olan Özel Harekatçı Osman Börklüoğlu'nun Kayseri'deki baba evine acı haber ulaştı. Şehidin Melikgazi ilçesine bağlı Belsin Selimiye Mahallesi'ndeki baba evine acı haber verildi. Acı haber sonrasında şehidin yakınları gözyaşlarına boğulurken, şehidin baba evine Türk Bayrağı asıldı.
AA

Bakmadan Geçme