Güven ve istikrar sayesinde yatırımlar artacak

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, referandumdan çıkan sonucun, güven ve istikrarı artıracağını belirterek, yatırımların daha da hızlanacağını ve belirsizliklerin ortadan kalkacağını söyledi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, referandum sonucunu değerlendirdi.

Nursaçan, 'Türkiye, geleceğimiz için hayati önem taşıyan referandumu demokratik bir ortamda, huzur ve olgunluk içerisinde ve yüksek bir katılımla gerçekleştirmiştir. Böylesi yüksek katılımla gerçekleşen halk oylamasında seçmenlerin çoğunluğunun ülkemizin geleceğe dönük yönetim şeklinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olması yönünde tercihini kullanması takdire şayan bir durumdur' dedi.

'Güven ve istikrar sayesinde yatırımların daha da artacağı ve belirsizliklerin ortadan kalkacağı, asıl gündem olan ekonominin yeniden ana gündem maddesi olacağı ve reformların hızlanacağını belirten Nursaçan, 'İş dünyası olarak, daha büyük ve daha güçlü bir Türkiye için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için gereken her türlü çabayı göstermeye devam edeceğiz. Sonucun ülkemiz ve milletimizin birliği, beraberliği ve kardeşliği için hayırlı - uğurlu olmasını diliyoruz.' diye konuştu.
Kurum Haberi



Bakmadan Geçme