Güneş Solak Hukuk Bürosu Açıldı

Kayseri'nin tanınmış simalarından Güneş Solak, ilerlemiş yaşına rağmen İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve Kocasinan İlçesindeki Hukuk Plaza'da bürosunu açtı.Güneş Solak Hukuk Bürosu'nun açılışına, Kayseri Vali Yardımcısı...

Kayseri'nin tanınmış simalarından Güneş Solak, ilerlemiş yaşına rağmen İstanbul Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu ve Kocasinan İlçesindeki Hukuk Plaza'da bürosunu açtı.

Güneş Solak Hukuk Bürosu'nun açılışına, Kayseri Vali Yardımcısı Davut Haner, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç ve çok sayıda davetli katıldı. Hukuk Bürosu'nun açılış kurdelasını kesmeden önce bir açıklama yapan Güneş Solak, ''Bu yaşta üniversite bitirip hukukçu olmak, çok güzel bir duygu. Ülkemizin iyi hukukçulara ihtiyacı var. Bu işi genç arkadaşlar götürecekler ama biz de ömrümüz elverdiği kadarıyla iyi bir hukukçu olmak için çalışacağız. Açılışımıza geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum'' dedi.

Hukuk Bürosu'nun açılış kurdelasını, Vali Yardımcısı Davut Haner, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Avukat Güneş Solak ve Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç birlikte kesti. Kurdela kesiminin ardından dua edildi.

Bu arada Avukat Güneş Solak, ''Hukuk Fakültesini bitirip avukat olmakla, rahmetli babamın da vasiyetini yerine getirmiş oldum. Rahmetli babamın bana böyle bir vasiyeti vardı, mekanı cennet olsun'' diye konuştu.

Açılıştan sonra Avukat Güneş Solak, annesi ve diğer davetlilerle bir süre sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, ''Güneş hanımı gerçekten tebrik etmek lazım. Bu yaşında böylesine zor bir bölümü bitirerek avukat oldu. Hele İstanbul Hukuk Fakültesi çift numara kısmının öyle bir kitabı vardı ki, Ceza Hukuku ders kitabı her biri 3 parmak kalınlığında 3 cilt. Bunları okuyup okulu bitirme başarısı göstermek gerçekten tekdirle karşılanmalı'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme