Gülistan gönüllerin pasını siliyor

Kayseri'de verdiği konserlerle gönüllerin pasını silen Gülistan Musiki Topluluğu Kayseri Park AVM'de 'Tasavvuf Musikisi dinletisi' gerçekleştirdi.

Hanendeler Ekrem Uzun, Ayşe Şahin, Mehmet Akif Görener, Neyzen Mehmet Çoksevim, organizatörler Muhammed Öztoprak ve Furkan Mete'den oluşan Gülistan Musiki Topluluğu kentimizde verdiği konserlerle gönüllerin pasını silmeye devam ediyor.
Talas Halk Eğitim Merkezi tarafından Kayseri Park AVM'de açılan resim sergisinde üyelerden Ekrem Uzun, davetlilere eşsiz bir dinleti sunarak hoşça vakit geçirmelerine vesile oldu.
Tasavvuf Musikisine ilgi artıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki Türkiye Hafızlar ve Mevlithanlar Cemiyeti'nin de üyesi olan Ekrem Uzun, son zamanlarda Tasavvuf Musikisine olan ilginin arttığını, bundan dolayı sevinçli olduklarını belirterek; 'Amacımız daha geniş kitlelere ulaşmak. Yurt dışında daha fazla ilgi var. Maalesef bizim ülkemizde yeteri kadar ilgi yok. İnşallah ilerleyen dönemlerde insanlarımıza bunu aşılayabilirsek önemli bir iş yapmış olacağız. Bu doğrultuda faaliyetlerimize devam ediyoruz. ' diye konuştu.
2015 yılında oluşturulan grup, sadece kentimizde değil il dışında ve yurt dışında da davetlere katılıyor.
Haber: Ramazan KARAKUŞ

Yorumlar 2
Fahrettin 14 Nisan 2017 00:37

Çok muhteşem bir gündü yüreğinize sağlık

Nilay Çoruh 13 Nisan 2017 13:22

Ağzınıza yüreğinize sağlık

Bakmadan Geçme