Genç Gazeteciler Suriyeli aileleri unutmadı

Kayseri Gençlik Merkezi ve ERÜ İletişim Fakültesi Genç Gazeteciler Kulübü, Suriyeli aileler için ortak bir sosyal sorumluluk projesiyle bir araya geliyor.

 Projenin amacı Suriyeli ihtiyaç sahibi ailelere elbise ve çocuklar için kırtasiye malzemeleri toplamak. Yardımlar yarın İletişim Fakültesi Genç Gazeteciler Kulübü tarafından toplanacak. Yardımların toplanması için yarın (Cuma günü) son gün. Toplanan yardımlar Genç Gazeteciler Kulübü tarafından Cumartesi günü Eskişehir Bağları civarında yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelere teslim edilecek.

 Yardım kampanyası hakkında Gazetemize bilgi veren Genç Gazeteciler Kulübü Başkanı ve iletişim fakültesi öğrencisi Kader Ölmez, 'Erciyes Üniversitesi Genç Gazeteciler Kulübü ve Kayseri Gençlik Merkezi işbirliği ile düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projemiz kapsamında Eskişehir Bağları'nda yaşayan ihtiyaç sahibi Suriyeli ailelerimize yardımda bulunmak ve sıkıntılarına dikkat çekmek istiyoruz.  Bu projeyi özellikle çocukların yanında olduğumuzu hissettirmek adına düzenliyoruz' dedi. Haber - Fotoğraf: Rukiye Davarcı/Mehmet Şirin Karpuz 

Bakmadan Geçme