Forum Kayseri'de Okul Alışverişi 'afacanlar Sınıfı' İle Eğlenceye Dönüşüyor

Forum Kayseri, bu yıl okula dönüş günlerini, çocuklar için eğlenceye, aileleri içinse kazançlı bir alışverişe çeviriyor.Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, bu yıl okula dönüş günlerini...

Forum Kayseri, bu yıl okula dönüş günlerini, çocuklar için eğlenceye, aileleri içinse kazançlı bir alışverişe çeviriyor.

Kayseri ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Kayseri, bu yıl okula dönüş günlerini çocuklar için eğlenceye, aileleri içinse kazançlı alışverişe çevirmek için özel bir etkinlik ve kampanya düzenliyor.

Forum Kayseri, çocukları 01-07 Eylül tarihlerinde 7 gün boyunca özel oyun alanında ağırlıyor. Okula Dönüş etkinlikleri kapsamında kurulacak ''Afacanlar Sınıfı'' ile çocukların sevgilisi Bugs Bunny, Slyvester, Duffy Duck ve Tweety öğretmen olacaklar. Tazmanya Canavarı'nın teneffüs zilini çalmasıyla okul bahçesinde oyunlar oynayacak ve okul otobüsünde fotoğraf çektirecekler.

Forum Kayseri'nin sürprizleri bununla da bitmiyor. 01-07 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile, Forum Kayseri'de toplam 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak hediye çarkını çevirme şansı yakalayacak olan ziyaretçiler, çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarıyla süslenmiş muhteşem hediyeler kazanacaklar.

Çocuklar Forum Kayseri'de yaşadıkları eğlenceyi dilinden düşürmeyecek; üzerinde sevimli Looney Tunes karakterleri bulunan okul gereçlerini tüm yıl boyunca yanlarından ayırmak istemeyecek!

Forum Kayseri, tüm çocukları sürpriz ve eğlence dolu okula dönüş etkinliğine davet ediyor.

Bakmadan Geçme