Forum Kayseri'de Ağız Ve Diş Sağlığı Günleri Başlıyor

Forum Kayseri, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında ziyaretçilerine ücretsiz muayene imkanı sunuyor. Forum Kayseri ziyaretçileri, hem faydalı ipuçlarıyla sağlıklı diş ve gülüşler için yapmaları gerekenleri öğreniyor hem de ağız...

Forum Kayseri, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında ziyaretçilerine ücretsiz muayene imkanı sunuyor. Forum Kayseri ziyaretçileri, hem faydalı ipuçlarıyla sağlıklı diş ve gülüşler için yapmaları gerekenleri öğreniyor hem de ağız sağlığı ürünlerini deneme fırsatı buluyor.

Ziyaretçilerine şehrin merkezinde alışveriş ve keyif fırsatı sunan Forum Kayseri, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası kapsamında, Dental Park ve Listerine markası işbirliğiyle kurduğu stantlarla ziyaretçileriyle sağlıklı dişler ve güzel gülüşlerin sırlarını paylaşıyor.

Forum Kayseri'de 21-23 Kasım tarihlerinde 11.00-20.00 saatleri arasında kurulacak stantlarda ziyaretçiler, ücretsiz ağız ve diş muayenesi yaptırabilecek; ağız ve dış sağlığı için örnek ürünleri deneyebilecekler.

Ağız ve diş sağlığına dair ipuçlarının anlatılacağı stantlarda bilgilendirici broşürler ve örnek ürünler de ziyaretçilere dağıtılacak.

Forum Kayseri herkesi, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgilendirici etkinlikte buluşmaya davet ediyor.

Bakmadan Geçme