Forum Kayseri Bir Şanslı Çifti Modanın Başkenti Milano'ya Götürüyor

Forum Kayseri, Forum Fashion Week kapsamında düzenleyeceği çekiliş kampanyasıyla bir şanslı çifte, Avrupa'nın moda başkenti Milano'ya seyahat fırsatı sunuyor.Forum Kayseri, Forum Fashion Week ile moda fırtınası estirirken, çekiliş kampanyasıyla...

Forum Kayseri, Forum Fashion Week kapsamında düzenleyeceği çekiliş kampanyasıyla bir şanslı çifte, Avrupa'nın moda başkenti Milano'ya seyahat fırsatı sunuyor.

Forum Kayseri, Forum Fashion Week ile moda fırtınası estirirken, çekiliş kampanyasıyla bir şanslı çifte de Avrupa'nın moda başkentlerinden Milano'ya seyahat hediye edecek.

Forum Kayseri'de 22 Eylül-12 Ekim tarihlerinde toplamda 100 TL ve katları tutarında alışveriş yapan tüm ziyaretçiler, çekiliş sonunda eşi ya da bir arkadaşıyla birlikte Avrupa'ya uçacak!

Kampanya detayları hakkında bilgiye www.forumkayseri.com adresinden ulaşılabiliyor.

Moda fırtınasına hazırlanın!

Bu yıl beşinci kez düzenlenen Forum Fashion Week, Forum Kayseri'de ünlü isimlerin katılacağı defileler, söyleşiler, sürpriz çekiliş kampanyası ve indirimlerle dolu alışveriş keyfiyle, 26-28 Eylül tarihleri arasında moda fırtınası estirecek.

Moda Haftası'nda Forum Kayseri'nin ilk özel konuğu, ünlü top model Tülin Şahin olacak. 27 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da Tülin Şahin ile birlikte başarılı mankenler Sema Şimşek, Çağıl Özkul ve Melis Tuğba Türk, ünlü markaların kreasyonlarını sergilemek üzere Forum Kayseri'de podyuma çıkacak.

Ekranlardan ve özel moda organizasyonlarından tanıdığımız ünlü koreograf Uğurkan Erez ile 2002 Türkiye Best Model ikincisi başarılı manken ve antropoloji doktoralı Ebru Güzel'in katılacağı moda sohbeti, 28 Eylül Pazar günü saat 16.30'da Forum Kayseri'de gerçekleşecek. Moda ve stil üzerine yoğunlaşacak sohbette Uğurkan Erez ve Ebru Güzel, stil ipuçları verecek, sezon modasına dair önerilerde bulunacak.

Sürprizlerle dolu 'Alışveriş Geceleri'

Forum Kayseri'de 26-28 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan Forum Fashion Week kapsamında, 3 gün boyunca moda severlerin büyük ilgisini çekecek indirimler ve sürprizlere sahne olacak 'Alışveriş Geceleri' düzenlenecek. Forum Fashion Week boyunca, Forum Kayseri'yi ziyaret eden moda severler hem keyifli saatler geçirecek hem de indirimli alışveriş keyfi yaşayacak.

Bakmadan Geçme