Fevzi Konaç Külliye'ye neden gitmedi?

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, birçok ilin baro başkanları ile birlikte Külliye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuğu oldu. Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç bu buluşmaya katılamazken, katılmama nedeninin geç bilgilendirilmeden kaynaklandığını söyledi.

 Önceki gün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilen buluşmaya yaklaşık 70 ilin baro başkanı katılırken; Ankara, İzmir, İstanbul, Adana, Antalya, Artvin, Ağrı, Kayseri gibi önemli ilerden katılım olmadı.

Resmi bir davet olmadı

Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç buluşmaya neden katılmadığını gazetemize şu şekilde aktardı:

'Yapılan ziyaret resmi yollardan değil, WhatsApp'tan oluşturulan grup üzerinden tertiplendi.  Ben bu gruba uzun süredir bakmıyordum. Dolayısıyla haberim olmadı. Son gün haberim oldu. Ancak 2 ay kadar öncesinden tertiplenmiş olan bir programım söz konusuydu; oraya iştirak ettim. Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu katılacaklar arasında ismimi görünce kendisi bizzat beni aradı ve 'Ziyarete neden katılamayacağımı' sordu. Ben de kendisine durumu anlattım. O da bana hak verdi. Durum bundan ibaret. Her hangi bir şaibeye yol açacak bir durum yok ortada.'

Haber: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme