Fakülte Birincisi Töreni Coşturdu

Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi 250 öğrencisini görkemli bir törenle mezun ett.Süleyman Demirel Spor Salonu'nda gerçekleşen törende Fakülte Birincisi Tuğba Çimencan'ın saz eşliğinde söylediği şarkılarla öğrenciler coştu. Mezuniyet...

Erciyes Üniversitesi Fen Fakültesi 250 öğrencisini görkemli bir törenle mezun ett.

Süleyman Demirel Spor Salonu'nda gerçekleşen törende Fakülte Birincisi Tuğba Çimencan'ın saz eşliğinde söylediği şarkılarla öğrenciler coştu. Mezuniyet Törenine Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Altındiş, Rektör Yardımcısı Murat Doğan, Öğretim üyeleri ve aileler katıldı. Törende konuşan Prof. Dr. Hüseyin Altındiş ' Öncelikle mezunlarımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Buralara gelmek için çok çaba harcadınız. Küresel dünyada bilgi anlamında hocalarınızın da çok çabaladığını biliyorum. Sürekli kendinizi geliştirmeniz, bilinizin üstüne bilgi eklemeniz gerekir. Sevgili aileler evlatlarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Güzel bir eğitim aldılar bugünde mezun oluyorlar. Saygıdeğer öğretim elemanlarımız sizde bu uğurda elinizden geleni yaptınız, bunun için sizlere de çok teşekkür ederim' dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğan ' Anneler , babalar uzun bir dönem yaklaşık 16 yıl fedakarlık gösterdiniz. Gün geldi onlarla üzüldünüz, onlarla mutlu oldunuz bugünde onlarla mezuniyet heyecanını paylaşıyorsunuz. Sevgili öğrenciler bugün size ait. Ancak öğrencilik bitmiyor elde ettiğiniz bilgi sermayesini ülkenizi yüceltmek için kullanacağınıza eminiz. Mesleğinizde dürüst ve sorumluluk sahibi insanlar olarak icra edeceğinize inanıyoruz. Başarılarınız devamını diler, tebrik ederim emeği geçen herkese teşekkür ederim' şeklinde konuştu.

Fakülte birincisi matematik bölümü öğrencisi Tuğba Çimencan ' Bugün burada ortak bir sevinç yaşıyoruz. Ben ve tüm arkadaşlarım şu günlerde hüzünlendiren bir dönemdeyiz. Hayatımızın bir dönemini kapatıyoruz başka bir sayfa açıyoruz. Benden desteğini esirgemeyen ve daima yanında olduklarını bildiğim annem ve babama tekrar teşekkür ediyorum' ifadelerini kullandı.

Mezuniyet töreni atılan keplerle son buldu.

Bakmadan Geçme