Esnafın desteği sürüyor

AK Parti adayı Ahmet Doğan, seçimlerde esnaf desteğinin çok önemli olduğunu hatırlatarak 'Esnafımız kimi tercih ederse o parti iktidara geliyor. Günlerdir sürdürdüğümüz dükkan-mağaza, çarşı-pazar gezilerimizden edindiğimiz intibalar esnafımızın partimize olan desteğinin sürdüğünü gösteriyor.' dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Milletvekili Adayı Ahmet Doğan kısa adı ESDER olan Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Kayseri Şubesi'ni ziyaret ederek Şube Başkanı Kemal Erçalık ve Başkan Yardımcısı Mehmet Sezgin'le görüştü.

Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu ve bazı yöneticilerin de katıldığı ziyaret samimi bir havada geçti. ESDER Şube Başkanı Erçalık, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek iki adaya da seçimde başarılar diledi.

Erçalık'tan sonra konuşan İsmail Tamer, Türkiye'nin geleceği için 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek '9 kere seçim kazanan kadrolarımızın aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum' dedi.

Ahmet Doğan da konuşmasında esnafın genel sıkıntı ve sorunlarını bildiklerini hatırlatarak 'gerçekleştirdiğimiz esnaf gezilerine zaman zaman ESDER başkanımız Kemal bey de katılarak talepleri yerinde gözlemliyor. İnşallah bu sorunların çözümü için işbirliği yapacağız.' diye konuştu.

Seçim sonrasında piyasanın rahatlayarak yeni bir ekonomik canlanma dönemine girileceğini söyleyen Doğan, bazı sıkıntıların da bu süreçte rahatlıkla halledilebileceğini söyledi.
Esnafın tercihi iktidar oluyor

Doğan, seçimlerde esnaf desteğinin çok önemli olduğunu hatırlatarak konuşmasını şöyle tamamladı:

'Esnafımız kimi tercih ederse o parti iktidara geliyor. Günlerdir sürdürdüğümüz dükkan-mağaza, çarşı-pazar gezilerimizden edindiğimiz intibalar esnafımızın partimize olan desteğinin sürdüğünü gösteriyor. İnşallah 7 Haziran'da toplumumuzun her kesiminin olduğu gibi esnafımızın da dua ve desteğiyle yeniden iktidara gelmeyi hedefliyoruz.'

Bakmadan Geçme