ERÜ ile TÜGVA Arasında İş Birliği

Erciyes Üniversitesi ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kayseri temsilciliği arasında  İhtisas Akademi Projesi kapsamında işbirliği protokolü imzalandı.  Proje üniversite öğrencilerinin akademik ve entelektüel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

Türkiye Gençlik Vakfı Kayseri İl Temsilciği tarafından öğrencilerin akademik ve entelektüel gelişimlerine katkı sağlamayı hedeflemek amacıyla geliştirilen İhtisas Akademi Projesi Erciyes Üniversitesi işbirliğinde yürütülecek .

Protokol kapsamında üniversite öğrencilerinin akademik gelişmelerine devam ederken, ulusal ve uluslararası sorunlara yönelik çalışmalar yapmayı, öğrencilerin belirlenen konularda uzmanlaşmasını sağlamayı, kaliteli akademik yayınlar çıkarmayı, ülkenin ihtisaslaşmaya yönelik farkındalığının oluşturulmasını ve uygulanabilir projelerin üretilmesini de amaçlayan proje sektör ve akademiden alanında uzman isimlerle bir araya gelerek etkin işbirliği oluşturmalarına da imkan sunacak.

Rektörlük makamında düzenlenen İmza töreninde TÜGVA Kayseri İl Temsilcisi Vefa Bayırbaş: İhtisas Akademi bizler için çok önemli, bu proje kapsamında gençlerimizin milli ve manevi ruhlarıyla birlikte her alanda gelişmelerini amaçlıyoruz ifadelerini kullanarak hayırlı olması temennisinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Altun ise “Öğrenci odaklı kıymetli bir protokole imza atmış bulunmaktayız. Amacımız birlikte ortak eğitim ve programları düzenlemek. Düzenleyeceğimiz eğitim programları ile gençlerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerine destek olmaya gayret edeceğiz”dedi .

Konuşmalarının ardından Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fatih Altun ve TÜGVA Kayseri İl Temsilcisi İsmail Vefa Bayırbaş İhtisas Akademi projesi kapsamındaki işbirliği protokolünü imzaladı.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme