Ersin Çimen ile düet yapmaya var mısın?

Kayserili görme engelli Türk Halk Müziği Sanatçısı Ersin Çimen bağlaması ve şarkılarıyla her hafta Salı ve Cuma akşamları Ailem Çay Bahçesi'nde sevenleriyle buluşuyor. Kendi bestelerinin yanısıra halk müziğinin eşsiz türkülerini seslendiren Çimen, kendisini dinlemeye gelen misafirlerine düet yapma imkanı da sağlıyor.

'Yetenek Sizsiniz' yarışmasıyla ülke genelinde üne kavuşan Ersin Çimen, Fevziçakmak Mahallesi Hilal Caddesi Fidan Apartmanı altında faaliyet gösteren Ailem Çay Bahçesi'nde sevenleriyle buluşuyor. Katıldığı yarışmada iyi bir Beşiktaşlı olduğunu, güçlü hafızasını ve pratik zekasını herkese kabul ettiren Çimen başta memleketi Kayseri olmak üzere ülke genelinde büyük sempati ve beğeni toplamıştı.
Her hafta salı ve cuma
Her hafta salı ve cuma akşamları saat 18.00-23.00 arası canlı müzik yapan Ersin Çimen, bağlamasıyla sahne aldığı çay bahçesinde birbirinden güzel türküleri misafirlerine okuyor. Müşterilerden istek parçalar da alan Çimen sade ve nezih bir ortam olan Ailem Çay Bahçesi'ne gelen misafirlere 'düet' yapma imknı da sağlıyor. Tamamen doğal ve canlı performans ile yapılan 5 saatlik programında halk müziğinin dillerden düşmeyen parçalarını seslendiren Ersin Çimen, yaz akşamlarının son günlerinde güzel bir gece geçirmek isteyen Kayserilileri sahne aldığı mekna davet ediyor.

Haber ve fotoğraf : Ahmet Bolat

Bakmadan Geçme