Erciyesspor ipten döndü

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kayseri Erciyesspor'da yapılan Olağanüstü Genel Kurul'un ardından Nuhkan Rüzgar başkanlığında yeni yönetim kurulu oluştu. Bu gelişmenin ardından mavi-siyahlı kulüp kapanmanın eşiğinden döndü.

Kayseri Erciyesspor'da gergin bekleyiş sona erdi. Bir süredir yaşanan yönetim belirsizliğinden dolayı kapanma tehlikesiyle karşı karşıya kalan mavi-siyahlı kulüpte, gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulun ardından yönetim kurulu şekillendi.
14 Kasım'da yapılması planlanan ancak gerekli çoğunluk sağlanamadığı için yapılamayan genel kurul bu kez çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirildi.

Ertelenen Olağanüstü Genel Kurul, Kayseri Erciyesspor Kulüp Tesisleri'nde yapıldı. Divan başkanlığını Kulüp Müdürü Bülent Dener'in yaptığı genel kurula Nuhkan Rüzgar'ın başkanlığındaki liste verildi. Liste okunarak oylamaya sunuldu. Listenin kabul edilmesinin ardından Başkanlığa Nuhkan Rüzgar seçilirken, kulüp kapanmaktan kurtuldu.

Kongrede konuşan Kulüp Müdürü Bülent Dener, seçilen yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar dileyerek, kulübün kapanmaması için verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür etti.

Dener, '14 Kasım 2016 tarihinde yapmış olduğumuz kulübümüzün olağanüstü kongresinde çoğunluk sağlanamadığından ertelenmişti. İnşallah kulübümüze hayırlı olur. Yeni yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde başarılar temenni ediyoruz. Kulübün kapanmaması için uğraş verdiklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz' dedi.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Dayıoğlu ise, kulübün kapanmaması için ellerini taşın altına koyduklarını ifade ederek, 'Amacımız kulübün kapanmamasıydı, onu başardık. Bizim elimizde sihirli değnek yok. Bize destek verenlere çok teşekkür ediyoruz. Diğer büyük ilçe belediye başkanlarımızın da kulübe destek vermelerini ve sahip çıkmalarını istiyoruz.' şeklinde konuştu.

Daha önce aday çıkmaması üzerine kendilerinin yönetim kurulu oluşturarak aday olacağını açıklayan eski kulüp dernek başkanı Mehmet İncialan ise başka bir yönetim kurulu listesi geldiği için adaylıktan çekildiğini söyledi. Kayserililerin bu takıma sahip çıkması gerektiğini belirten İncialan, herkesi maddi manevi desteğe davet etti.

Kayseri Erciyesspor'un yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor:
Nuhkan Rüzgar (Başkan), Rıfat Dayıoğlu, Şahin Göksu, Furkan Milli, Yavuz Soner Coşkun, Gökhan Göksu, Oğulcan Karahan, Selahattin Sözduyar ve Serkan Göksu.
Denetim Kurulu asil üyeleri ise Dr. Ahmet Selim Hasözler, Musa Çetin ve Kadir Uslu.
Haber-Foto: Ramazan KARAKUŞ

Bakmadan Geçme