Erciyes Üniversitesine Alternatif Yeni Bir Yol Daha Asfaltlanarak Hizmete Açıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanan Aşık Veysel Bulvarı'nı Tavlusun Bölgesine bağlayan alternatif yol çalışmasının tamamlanarak hizmete açıldığını bildirdi.Alt yapı çalışmasında...

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesince yapımı tamamlanan Aşık Veysel Bulvarı'nı Tavlusun Bölgesine bağlayan alternatif yol çalışmasının tamamlanarak hizmete açıldığını bildirdi.

Alt yapı çalışmasında bütünlük sağlanarak tamamlanan yol çalışması ile Erciyes Üniversitesi'nden gelen ve Aşık Veysel Bulvarı güzergahını Tavlusun Mahallesine bağlayan yolun asfaltlandığını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyerek yapılan çalışma ile bir alternatif yolu daha Kayseri'ye kazandırdıklarını belirtti.

Şehir içi alternatif yollar ile şehir içerisinde bölgeler arasında daha kısa sürede daha seri ve güvenli ulaşımlara imkn tanıdıklarını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:

'Yol medeniyettir diye boşuna söylememişler. Melikgazi İlçesinde planlı ve sağlıklı bir yapılaşma söz konusu ise bunda bizim açmış olduğumuz yeni ve alternatif yolların büyük katkısı vardır. Çünkü yeni yollar ile arsalar değerlenerek planlı yapılanma gerçekleşmektedir. Tavlusun bölgesine İlçemiz için ayrı bir önem arz etmektedir. Çünkü tarihi ve kültür yapıları ile açık alan müzesi gibidir. Bu bölge'yi Erciyes Üniversitesine, Talas ilçesine ve Erciyes Dağına doğru daha kısa sürede daha seri ve güvenli ulaşımlarını sağlamak için 2500 metre uzunluğunda 12 metre genişliğinde yeni bir açtık. Bu yolun tüm alt yapısı bir bütün olarak tamamlanmıştır. Bugün de asfaltlama çalışmasını gerçekleştiriyoruz. Bölge halkına ve Kayseri'ye hayırlı olsun'

Bakmadan Geçme